| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi MSN Messenger u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna se to cesto dogadjati sa MSN-om, da se ne mozes ulogati! I meni se to jednom dogadjalo i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MSN Messenger ostavi si 7.5 verziju,samo ponovno instaliraj...proradit ce ti,tak sam i ja...i vec dosta dugo nemam problema s tim! ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: MSN Messenger Ja imam taj Live Messenger, verziju 8.0 i radi bez problema već duže vrijeme, stvarno ne znam zašto nekima ne radi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: MSN Messenger Pa onda treba skinuti osmicu i trebalo bi raditi ako 7,5 ima problema.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MSN Messenger jbg nisam imala osmicu,pa neznam bas idealni savjet,al meni vec dosta dugo 7.5 radi...al ak je osmica tak dobra,ko sto se prica,onda se i ja rijesavam 7.5.-ice... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, msn, msn messenger |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.