| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi na desktopu ikone-glupo pitanje-plz odg u Tehnologija i Tehnika forumu; e ovako kad sam stavio da mi na pozadina u propertiesu bude namjesštena na ceneter stavio sam da mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | na desktopu ikone-glupo pitanje-plz odg e ovako kad sam stavio da mi na pozadina u propertiesu bude namjesštena na ceneter stavio sam da mi okolo te slike bude crna boja i kad sam vratio neku pozadinsku sliku preko full desktopa tekst ikona mi je bio u crnom polju, a prije mi nije bilo boje, vidila se kroz tekst pozadinska namještena slika neznam kako da vratim da mi bude kao prije glupo pitanje, ali nikako da uspijem to naštimati.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: na desktopu ikone-glupo pitanje-plz odg desni botun na My computer - Properties - Advanced U Performance - visal effects, procesor schelduling, memry usage... staviš SETTINGS U visual effects čekiraš opciju use drop "shadows for icon labels on the desktop" Apply + OK |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | http://img409.imageshack.us/img409/295/untitledbs9.jpg hoću da nemam ovo sivo oko ikona i teksta ikona smeta mi, glupo onda izgleda pozdaniska slika Zadnji Uredio daidza : 25-05-07 u 13:37. |
| | |
![]() |
| Tagovi: desktopu, ikoneglupo, odg, pitanjeplz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:06.