AVG,AntiVir,NOD32 to su samo neki koje sam isprobao i svi su bili relativno dobri s obzirom da su besplatni. U kombinaciji sa firewolom npr Zone Alarm komp je solidno zasticen.
Raspravljate o temi najboljii besplatni antivirusni program u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; koji je najbolji besplatni antivirusni program...
AVG,AntiVir,NOD32 to su samo neki koje sam isprobao i svi su bili relativno dobri s obzirom da su besplatni. U kombinaciji sa firewolom npr Zone Alarm komp je solidno zasticen.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Otkad je nod32 besplatan?
Koristio sam svasta, ali sam najvise zadovoljan sa AVG-om.
avast dere previse resursa, a AntiVir je par virusa "presutio".
Avg - naj besplatni
NOD32 - naj koji se plaća
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
AVG definitivno koristija san ga ka free verziju sada kao pro verziju mogu rec da otada neman virusa, a prova san manje vise sve antiviruse.
Who needs AV programs anyway...![]()
![]()
If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the Universe.
Pa čuj... dobro dođe... ako paziš gdje surfaš i šta pokrećeš onda ti ni ne treba...
Meni je puno bitnije imat dobar browser i kvalitetan firewall nego antivirusni...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Nije besplatan,koristio sam trial verziju da ga probam kakav je. Greska u koracima sto sam ga naveo medju besplatne !!Pravi autor: Casey
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
http://www.croportal.net/forum/racun...2-cracked-162/Pravi autor: Casey
Buffalo theory - my theory