| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Napajanje, jeli bitno!? u Tehnologija i Tehnika forumu; Uzmi neki Tagan, imas za oko 600 kn, te 900 do 1000 kn...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Banned | Re: Napajanje, jeli bitno!? Enermax, Fortron i Tagan su slična klasa... ne treba mu više od 350W ako uzme kvalitetno napajanje. moj Enermax od 350W pogoni Barton 2500+, 1GB rama, CD i DVD uređaj, nažalost samo jedan hard i X800GT grafičku bez beda... i još kaj imam par manjih USB pizdarija. 100% stabilno. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 107
![]() | Re: Napajanje, jeli bitno!? ..definitivno je do napajanja i mjenjaj pod hitnooo jer bi moglo bit vrlo moguce da ces imati potrebu za maticnom ramom i ko zna sta jos.. ..i do sad si imao srece nemoj ju vise iskusavati ..naravno enermax bi ti bio savrsen.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napajanje, jeli bitno!? Ja se nadam da je čovjek do sada promijenio napajanje. I, da. I ja sam do prekjučer navečer imao sličnih problema, ali kao pravi hardveraš ,imao sam pretpotopne komponente dok sam drugima ugrađivao nove. I lijepo meni preksinoć prdne (da prostite) napajanje i ugasi se komp u 19.00. Dobro da mi je servis u blizini i da su dečki bili tamo, pa su mi na brzaka promijenili napajanje. A mogao sam ostati bez proca, matične, ramaa itakoslično što sam imao priliku vidjeti već puno puta. Zato, hitno u servis ako već nisi! ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Napajanje, jeli bitno!? Citat:
Dobro sada si siguran barem da mozes ugradjivati jos komponenata bez problema, no sto je onda problem? Nemas li ti slucajno namjesteno u BIOSu ili nekom programu da ti restarta komp kada ti neki komad hardwarea dolazi do odredjene temperature. Npr: kad ti proc dodje do 50C komp se restarta. Mozda ti se nesto uistinu i pregrijava (proc obicno uzrokuje gasenje i restartanja) pa bis trebao provjeriti hladjenje. No sve mi se nekako cini da je najbolje da odneses komp na servis i nek ti izvrse diagnozu. Kad saznas pravi kvar lako ga onda uklonis.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napajanje, jeli bitno!? Evo poslao sam u Microsoft (ono send error report) i napisali su mi: Problem description Thank you for submitting an error report. The error was likely caused by Windows (R) WDM driver for Realtek AC'97 (ALCXWDM.SYS). (to mi je driver za zvuk) Solution Windows (R) WDM driver for Realtek AC'97 (ALCXWDM.SYS) was created by Realtek Semiconductor Corp. Realtek Semiconductor Corp informed Microsoft that they have a solution available for the problem you reported. To learn more about the solution, Realtek Semiconductor Corp recommends that you perform the following steps: Go to the Realtek Semiconductor Corp Web site at Realtek Semiconductor Corp. Find Windows 98Gold/98se/Me/2000/XP for Driver only and then install it. Evo sada skidam i vidjet ču šta če biti...
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Napajanje, jeli bitno!? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitno, jeli, napajanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

nemoj ju vise iskusavati
,imao sam pretpotopne komponente dok sam drugima ugrađivao nove. I lijepo meni preksinoć prdne (da prostite) napajanje i ugasi se komp u 19.00. Dobro da mi je servis u blizini i da su dečki bili tamo, pa su mi na brzaka promijenili napajanje. A mogao sam ostati bez proca, matične, ramaa itakoslično što sam imao priliku vidjeti već puno puta. Zato, hitno u servis ako već nisi!