| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ne mogu izmijenit avatar u Tehnologija i Tehnika forumu; E ne mogu izmijenit avatar,uploadam svoju sliku i kliknem na spremi promjene,onda se dugo ocitava i na kraju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne mogu izmijenit avatar E ne mogu izmijenit avatar,uploadam svoju sliku i kliknem na spremi promjene,onda se dugo ocitava i na kraju napise cannot find server...a bas bih htio promijenit avatar
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mogu izmijenit avatar jel ti slika 100*100 i ima propisanu veličinu u kb?
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mogu izmijenit avatar ima propisanu velicinu u kb,nije u tome problem vec sto ne zeli spremit promjene,uploadam sliku i kliknem na spremi promjene i on se uploada pola sata,i onda kaze this page cannot be displayed
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mogu izmijenit avatar pa 176*220,ma nije stvar u formatu,probao sam stavi i 100*100 jednostavno ne prihvaca,cini mi se da je nesto sa kompom,ali komp je u redu tako da uopce ne shvacam
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mogu izmijenit avatar probaj sa drugom trazilicom tako je meni jedno vrijeme mozilla popizdila i nisam mogo pa probaj sa ie ili necim drugim
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mogu izmijenit avatar probao sam sa internet explorerom ali ni to ne ide,jednostavno nece... ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne mogu izmijenit avatar Možda je prevelik u kb?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mogu izmijenit avatar ma nije ni to,ima oko 15 ili 20 kb,ne radi se o velicini,siguran sam vec o postavljanju slike,dugo se puni i onda kaze page cannot be displayed
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Ne mogu izmijenit avatar Pošalji meni na pm sliku koju želiš za avatar i ja ću ti je postaviti
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.