Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14

Ne mogu se logirati – WinXP

Raspravljate o temi Ne mogu se logirati – WinXP u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Na supruginom računalu sam jučer deinstalirao neke programe (wlan stick, pomoćne programe uz pisač, TuneUp, …). Nakon toga sam restartao ...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Ne mogu se logirati – WinXP

Na supruginom računalu sam jučer deinstalirao neke programe (wlan stick, pomoćne programe uz pisač, TuneUp, …). Nakon toga sam restartao računalo i odjednom mi se pojavio ekran za logiranje korisnika. Nikakvu šifru nisam nikada postavljao na to računalo i sada ne mogu do Windowsa jer nemam pojma koju bi šifru ukucao, jer ne prihvaća ništa suvislo.

U Safe modu se na istom ekranu uz korisnika pojavi još i administrator ali isto tako ne znam koju bih šifru ukucao da uđem u Win tako da mi to ne pomaže.
    Nije bitno, ali pretpostavljam da je TuneUp povukao za sobom nešto iz Registryja.

Ne želim pregaziti postojeću instalaciju jer bih tako izgubio dosta bitne dokumente.

Mogu HDD izvaditi i prebaciti ga u ladicu, spasiti podatke, pa onda napraviti novu instalaciju ali mislim da bi moralo postojati elegantnije rješenje ovog problema (npr. nekako ubaciti još jedan acc sa admin ovlastima ili poništiti ove, meni nepoznate, šifre).

Može li se problem riješiti Acronisom ili Hiren'som i kako?

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: Ne mogu se logirati – WinXP

ja to rješavam bootabilnim Linuxom (Backtrack).
    Hiren također ima alate za to (isto radi na linux bazi), pogledat ću sad baš malo, već sam zaboravio postupak.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

hajde sjeti se mujo

pa napiši to za hiren's

Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

brisanje passworda pomoću hiren's boot CD-a nije dalo rezultate

i dalje traži zaporku

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

pokreni repair preko windowsovog cd-a...ali ne prvi nego drugi koji ti ponudi i ostat ce ti svi podatci,programi

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

sorry prijatelju, nisam prije uhvatio vremena (mora se komp restartat da bootaš sa cd-a)

daklem, boot sa cd- a i pokretanje hirena, odabir opcije pod brojem 3 (password & recovery tools), a programčić se zove Active password changer
    dalje te vodi kroz proces, nemo'š promašit.

odabir logičkog drive-a (opcija C diska ili A za all)
    nakon traženja SAM tablice (gdje su pohranjeni svi passwordi), ponudi ti sve accounte na računalu

i da, ja imam verziju hirena 9.8
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    pokreni repair preko windowsovog cd-a...ali ne prvi nego drugi koji ti ponudi i ostat ce ti svi podatci,programi
    Ovo ću ostaviti za poslije, ako ne uspijem drugačije riješiti problem. Samo mi nije jasno ostaju li svi dokumenti koji su na radnoj površini (ima ih dosta, velik monitor ) i u mapi moji dokumenti na C particiji.
    Za programe znam da ostaju instalirani.

Hvala ti Vacs za sada. Ako ti na pamet padne još nešto slobodno napiši ili pošalji na PP ako misliš da nije za javnost.

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    sorry prijatelju, nisam prije uhvatio vremena (mora se komp restartat da bootaš sa cd-a)

daklem, boot sa cd- a i pokretanje hirena, odabir opcije pod brojem 3 (password & recovery tools), a programčić se zove Active password changer
    dalje te vodi kroz proces, nemo'š promašit.

odabir logičkog drive-a (opcija C diska ili A za all)
    nakon traženja SAM tablice (gdje su pohranjeni svi passwordi), ponudi ti sve accounte na računalu

i da, ja imam verziju hirena 9.8
    Ne ispričavaj se, znam ja koliko su zahtjevne današnje cure.

Nekada davno sam koristio hiren za pravljenje i vraćanje "slika" diskova. Danas sam našao i ovu opciju koju ti spominješ ali nije išlo - napisao sam gore u prethodnoj poruci. Pokušati ću još kasnije ili sutra.

Ne znam sada koju verziju programa imam ali mislim da je bitno da postoje navedene opcije.

Za sada ti hvala i računaj na daljnju potencijalnu gnavažu.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Instaliraj si program TweakUI. Kad ga pokreneš, odeš na Logon>Autologon i postaviš kvačicu na Log on automatically at system startup.

Kad bi se meni pojavio takav problem, nikad nisam upisivao nikakvu lozinku(ostavio prazno), nego bi lupio enter i ušao bi u windowse bez problema. Ali bi onda pri svakom pokretanju izbacio taj prozorčić za logiranje, pa sam ga se rješavao pomoću ovog programa.
    Zadnji Uredio mmrki : 17-12-09 u 19:45
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Ovo ću ostaviti za poslije, ako ne uspijem drugačije riješiti problem. Samo mi nije jasno ostaju li svi dokumenti koji su na radnoj površini (ima ih dosta, velik monitor ) i u mapi moji dokumenti na C particiji.
    Za programe znam da ostaju instalirani.

Hvala ti Vacs za sada. Ako ti na pamet padne još nešto slobodno napiši ili pošalji na PP ako misliš da nije za javnost.

ostaje ti ama bas sve koliko se sjecam jer on brise samo win direktorij

Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Danas sam našao i ovu opciju koju ti spominješ ali nije išlo - napisao sam gore u prethodnoj poruci.
    uopće nisam vidio taj tvoj post...

i mislio sam se da neće ići, jer nemoš poništit password negdje gdje ga nema.

Citat Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
    Instaliraj si program TweakUI.
    da, a da bi ga instalirao, moraš uć u vindoze.
    a on to ne može.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku