ja to rješavam bootabilnim Linuxom (Backtrack).
Hiren također ima alate za to (isto radi na linux bazi), pogledat ću sad baš malo, već sam zaboravio postupak.
Raspravljate o temi Ne mogu se logirati – WinXP u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Na supruginom računalu sam jučer deinstalirao neke programe (wlan stick, pomoćne programe uz pisač, TuneUp, …). Nakon toga sam restartao ...
ja to rješavam bootabilnim Linuxom (Backtrack).
Hiren također ima alate za to (isto radi na linux bazi), pogledat ću sad baš malo, već sam zaboravio postupak.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
hajde sjeti se mujo
pa napiši to za hiren's
brisanje passworda pomoću hiren's boot CD-a nije dalo rezultate
i dalje traži zaporku
![]()
pokreni repair preko windowsovog cd-a...ali ne prvi nego drugi koji ti ponudi i ostat ce ti svi podatci,programi
sorry prijatelju, nisam prije uhvatio vremena (mora se komp restartat da bootaš sa cd-a)
daklem, boot sa cd- a i pokretanje hirena, odabir opcije pod brojem 3 (password & recovery tools), a programčić se zove Active password changer
dalje te vodi kroz proces, nemo'š promašit.
odabir logičkog drive-a (opcija C diska ili A za all)
nakon traženja SAM tablice (gdje su pohranjeni svi passwordi), ponudi ti sve accounte na računalu
i da, ja imam verziju hirena 9.8
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Ovo ću ostaviti za poslije, ako ne uspijem drugačije riješiti problem. Samo mi nije jasno ostaju li svi dokumenti koji su na radnoj površini (ima ih dosta, velik monitor) i u mapi moji dokumenti na C particiji.
Za programe znam da ostaju instalirani.
Hvala ti Vacs za sada. Ako ti na pamet padne još nešto slobodno napiši ili pošalji na PP ako misliš da nije za javnost.
Ne ispričavaj se, znam ja koliko su zahtjevne današnje cure.
Nekada davno sam koristio hiren za pravljenje i vraćanje "slika" diskova. Danas sam našao i ovu opciju koju ti spominješ ali nije išlo - napisao sam gore u prethodnoj poruci. Pokušati ću još kasnije ili sutra.
Ne znam sada koju verziju programa imam ali mislim da je bitno da postoje navedene opcije.
Za sada ti hvala i računaj na daljnju potencijalnu gnavažu.![]()
Instaliraj si program TweakUI. Kad ga pokreneš, odeš na Logon>Autologon i postaviš kvačicu na Log on automatically at system startup.
Kad bi se meni pojavio takav problem, nikad nisam upisivao nikakvu lozinku(ostavio prazno), nego bi lupio enter i ušao bi u windowse bez problema. Ali bi onda pri svakom pokretanju izbacio taj prozorčić za logiranje, pa sam ga se rješavao pomoću ovog programa.