| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ne printa Acrobat Reader u Tehnologija i Tehnika forumu; Vecer . Trebam isprintati neki ugovor , a ono nece ,mu pas ma.... Dobijem prozorcic ;Print to file u kojem pise Output ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-06
Poruka: 45
![]() | Ne printa Acrobat Reader Vecer . Trebam isprintati neki ugovor , a ono nece ,mu pas ma.... Dobijem prozorcic ;Print to file u kojem pise Output file name. sta da upisem ? Ako kliknem na OK dobijem sljedeci prozor di opet nesto pise; Could not open the file: The system cannot find the path specified . A sta sada da radim ,a trba mi uuuuuhh ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne printa Acrobat Reader mislin da ti je namisteno da umisto printera koristi Microsoft image ili text writer tako nekako, kad odes na file>print i otvori ti prozorcic izaberi svoj printer umisto navedenog. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne printa Acrobat Reader Pa ti čini mi se virtualno printaš u neki file. Možda imaš instaliran nekakav virtualni printer ili rider sam po sebi defaultno printa u file. Odi na padajući izbornik FILE, pa PRINT... pa tamo odaberi svoj printer. Ako neće tako probaj kopirati sadržaj u Word pa onda printaj.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: acrobat, printa, reader |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.