| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ne radi desna tipka na mišu u Tehnologija i Tehnika forumu; otišla mi je desna tioka na mišu, probo sam ga resetirat pa ponovno spojit i dalje ne radi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07 Godina: 23
Poruka: 134
![]() | otišla mi je desna tioka na mišu, probo sam ga resetirat pa ponovno spojit i dalje ne radi, valjda kontakti il nekaj... uglavnom jel mogu nekak prek tastature kliknut da dobijem onaj prozor kad kliknem desnu tipku mišs ??? tnx. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne radi desna tipka na mišu Pa što s tim... evo ja ću bez miša sad sa tom tipkom napraviti copy paste... Označiš- tipka- listaš gore- i copy- enter i onda ito tako pejst: Označiš- tipka- listaš gore- i copy Al moraš uvjek prvo označiti ono na čemu radiš copy-šaste, recimo ako je ikona, a ne označiš, otvara se drugi izbornik...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 6
![]() | Re: Ne radi desna tipka na mišu kak nemre desna tipka otvara "popup menu", a ljevom označavaš nekaj unutar windowsa ... jel tak ... pa onda samo označiš kaj trebaš stisneš ctrl + c (ili x za "cut") ... i zaljepiš di očeš sa ctrl + v ... nemre bit jednostavnije ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: desna, mis u, radi, tipka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.