| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ne radi mi msn u Tehnologija i Tehnika forumu; msn me nece prijavit.upisem mail i lozinku i izbaci mi da je doslo do greske 80072efd.jel neko mozda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
![]() | Re: ne radi mi msn ako se problem pojavljuje iznova (iako msn server često zna praviti probleme,ali tada nije do tebe) ... najbolje je reinstalirati!Tj...izbriši cijelu instalaciju,skini novi 8.1,... a na acount site zatraži novi pass... tada će raditi! Moze biti i do antivirusa(karsperski zna prepoznavati neke dijelove kao viruse)... Za msn je najbolje da je acount na hotmail.com,...iako nije nuzno,ali ipak je najbolje... Ovako mora raditi.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-10-07 Godina: 15
Poruka: 1
![]() | Re: ne radi mi msn ni meni ne radi msn.verzija 8.0 registrirana sam na hotmailu...pri upisu na msn,stalno mi javlja da je došlo do greške 80004005...pokušavala sam već s mjenjanjem passa,obirisala sam 8.0 verziju,te inst. 8.1 i opet se prikazuje greška...može pomoć? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn, radi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.