Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

ne radi msn na novom internetu

Raspravljate o temi ne radi msn na novom internetu u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; pozdrav! prešao sam na bnet i neki dan su mi ugradili bežićni router. na njega se spajam preko laptopa i ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika tremolo92
    Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

ne radi msn na novom internetu

pozdrav! prešao sam na bnet i neki dan su mi ugradili bežićni router. na njega se spajam preko laptopa i ne radi mi msn. pokušavao sam svašta, popravljat preko msn-ovog ugrađenog alata, nekoliko puta ponovno instalirat, ali ništa, opet ne radi. ne mogu niti pristupit hotmailu i kad pokušavam pokrenut msn instaler (ugrađen u windowse), neće mi se pokrenut i javlja mi da nisam spojen na internet (a zapravo sam spojen, sve drugo normalno radim na netu), molim vas pomoć

Black Tattoo Avatar od korisnika ponosnipurger
    Datum registracije
    31-07-07
    Starost
    4
    Poruka
    9,134
    Liked
    44 times

Re: ne radi msn na novom internetu

Možda ti je namješten onaj offline setting? Ili, ako imaš zone alarm ili tak nešto si zabranio pristup internetu MSNu?

Možda da malo detaljnije objasniš bi bilo lakše pomoć.

Regularni forumaš Avatar od korisnika tremolo92
    Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

nemam zone alarm. čak nemogu pročitat svoj hotmail kad idem prek njihove stranice

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Jesi li probao učitati svoj hotmail sa nekog drugog računala (u školi)? Ako ti javlja krivi user i pass nešto krivo radiš...

Lajkaj nas na Facebooku