| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! u Tehnologija i Tehnika forumu; driveri za DVD Citac? ???? ne trebaju ..win sve sam nadje ... nist ne treba..tj ako imas u my computer dvd ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 55
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! ovaj,u device manageru sve ok..driveri su tu,sve na mjestu..imam originalne cdove jos uvijek sto sam dobila sa kompom..sve na mjestu =/ a nece da otvara u nikojem playeru,bas nece =| probala sam winamp,mediaplayer,realplayer,nero show neshto neshto prijatelj mi predlozio da skinem najnovije codece,mislite da je mozda u tome stvar ? javim rezultat kada probam =) |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! Citat:
Pa nek pogleda koja joj je marka pržilice, ako ima origional cd od kompa mora imati gore driver za pržilicu ili neka ga skine i instalira njega.
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 1
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! [dobila sam sve 3 sezone "Heroja"] - jel to Divx?? Ak si radila reinstalaciju Windoza mozda nemas pravih codec-a... Skini ovo: Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 3.8.5 FULL, K-Lite Codec Pack 3.8.5 STANDARD, K-Lite Codec Pack 3.8.5 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools, instaliraj pa probaj ponovo... Zadnji Uredio zglecter : 09-04-08 u 18:17. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 55
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! da da,imam originalni cd od kompa i sve je sredjeno po njemu. ne zeli mi uopce uc u cd ! :| pokazuje mi taj fakin error,ne znam wtf.a na dvd-u u dnevnom boravku skroz normalno gledam ![]() a codece sam skinila.nije do njih.i dalje nece da otvori,waaaaaaaaa |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! tako je meni bilo, i kupio sam novu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.