| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! u Tehnologija i Tehnika forumu; damn hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! Bok. Prije nego što kupiš novi dvd pogon probaj ovo... Izgleda da se problem javlja zbog windowsovog service packa... Prvo isključi si automatski windows update (to nikom netreba): Control Panel -> Automatic Update ->Turn off; Drugo idi u mapu c:\windows (uključi skrivene mape), uđi u prvu mapu odozgo (plavom bojom je označena) i zove se $NtServicePackUninstall$\spuninst\spuninst.exe. Deinstaliraj service pack i restartiraj kompjuter... pa javi.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 57
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! ma sad ja ne znam ko koga odi,al nemam taj folder uopce :| evo print screen. http://i199.photobucket.com/albums/a...xD/windows.jpg |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! Aha... Vidim da redovno updejtiraš windows. Ja to ne radim. Ne vidim nikakve koristi od toga. Sve to može spriječiti kvalitetan antivirus ili firewal. Naprimjer evo jedan tvoj updejt: Microsoft Security Bulletin MS08-023 - Critical: Security Update of ActiveX Kill Bits (948881) Probaj svakako prije nego nešto napraviš, napraviti restore point točku ili eventualno backup. Pretpostavljam da imaš servisni paket u popisu programa. Start -> Control Panel -> Add remove programs -> (Show update čekboks) -> Windows XP Service Pack (x) -> Remuv; Ako ga ne vidiš... Možda bi trebala pokrenuti komp u safe modu i odande probati.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.