| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Sremac inelutki to sto si ti napiso, nema vece s citanjem cd.. s tim ima veze samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! Moj nick je inače Ineluki... Možda i nisam u pravu u vezi dotičnog problema, a možda i jesam. Smatram da se svakako isplati nešto probati prije negoli se potroše pare na novi dvd pogon.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 212
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! DVD uređaji imaju 2 lasera. jedan ti je za učitavanje CD-a, a drugi za učitavanje DVD-a...moguče je da ti je riknuo ovaj za učitavanje DVD...nabavi negdje originalan DVD i probaj njega staviti...ako ga ne učita onda kupi novu i riješen problem..drugo nema šta biti
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! Citat:
![]() Ja osobno znam da ima samo jedan laser. Evo poglej si i ti. http://img245.imageshack.us/my.php?i...sc00156ow6.jpg
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 212
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! ok, moj grijeh, moj grijeh! pretpostavio sam da ima 2 lasera posto cd čita a dvd ne.. nešto ovakvo: ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 85
![]() | Re: ne zeli ucitavat cd-ove =( HEEEEELP ! Mislim da ti dva lasera imaju DVD - BR pržilice, ali nisam siguran tako da ovaj post zapravo i nema smisla, valjda ![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.