Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Nema ikona u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio nećak novo računalo i donio meni da ga oživim. Ja sve napravio, opremio ga svim potrebnim driverima, antivirusima, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 23:10   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Nema ikona

Kupio nećak novo računalo i donio meni da ga oživim.
Ja sve napravio, opremio ga svim potrebnim driverima, antivirusima, playerima, ....
Spojio se na svoj ruter bezžicno, obnovio antivirus isprobao filmove, igre - sve leti. SUPER! ... odnio on računalo i nakon per sati zove upomoć.

Radio je kaže par sati i onda odjednom nestale ikone, nestalo task bara...samo početna slika, a miš radi.
Restart - isto, samo slika i miš radi; pa opet, pa opet.
Za vikend ću k njemu i pregazit win. Bit će u redu vjerujem.

Zna li tko što je moglo uzrokovati ovakav problem.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:14   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,389
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Nema ikona

Vjerovatno je uključio da se ne pokazuju ikone i task bar. Pogledaj pod properties na desktopu.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:30   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Vjerovatno je uključio da se ne pokazuju ikone i task bar. Pogledaj pod properties na desktopu.
vjerovatno nije, jer kaže da se iskljuci tek nakon 1 h

mozda je vec pokupio neki spajver... digni mu neke druge windowse
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:53   #4 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Baš puno razmišljam o ovome jer mi je jako neobično, pa i zanimljivo.

Skloniji sam pretpostavci da je nešto uletjelo nego da je on isključio opcije prikaza - vidjet ćemo.

Možda se još javi netko sa sličnim iskustvom, a ima ovdje i velikih mahera pa i pravih servisera.

Vama za sada puno hvala!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 00:15   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Cool Re: Nema ikona

baš me zanima di je kupil to računalo...da nije neka vrsta za jednokratnu upotrebu?

šalu na stranu...probaj još jednom instalirat i ako primjetiš imalo nestabilnosti ili čudnih ponašanja ili zvukova ... reklamirajte odmah

ovo mi smrdi na neispavnu grafičku karticu
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 07:14   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

hmmmm ... imaš jednu foru, koja je meni nevjerojatna, ali je istinita ...

dakle, kad god pitaš nekoga ko ima problema s računalom, da kaj je radio da se to dogodilo, uvijek je odgovor : NIŠTA.
to je fenomen da niko nikad ništa ne radi, a svi imaju probleme ...

to kaj bi i tebi i svima bilo lakše da kaže kaj je točno radio, pa da mu se objasni kaj je bilo i zakaj, pa da ne ponovi, njega ne zanima, glavno da on nije kriv ... s ovim sam se susreo ne jednom, nego manje više svaki put kad me neko pitao da mu nekaj sredim ili da nekaj ne radi ..

dakle, prva stvar koju trebaš saznati je u kojim se točno okolnostima to dešava, kaj radi u tom trenutku .. jer da ikone same od sebe nestanu poslje 1 sat rada, je stvarno čudno .... jel se igra? jel surfa? jel ostavio računalo upaljeno, monitor upaljen, pa da su kone ipak nestale?

da nije stavio neki program za skinove? za style-ove .. ma miljon stvari može biti ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 09:02   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
hmmmm ... imaš jednu foru, koja je meni nevjerojatna, ali je istinita ...

dakle, kad god pitaš nekoga ko ima problema s računalom, da kaj je radio da se to dogodilo, uvijek je odgovor : NIŠTA.
to je fenomen da niko nikad ništa ne radi, a svi imaju probleme ...

to kaj bi i tebi i svima bilo lakše da kaže kaj je točno radio, pa da mu se objasni kaj je bilo i zakaj, pa da ne ponovi, njega ne zanima, glavno da on nije kriv ... s ovim sam se susreo ne jednom, nego manje više svaki put kad me neko pitao da mu nekaj sredim ili da nekaj ne radi ..

dakle, prva stvar koju trebaš saznati je u kojim se točno okolnostima to dešava, kaj radi u tom trenutku .. jer da ikone same od sebe nestanu poslje 1 sat rada, je stvarno čudno .... jel se igra? jel surfa? jel ostavio računalo upaljeno, monitor upaljen, pa da su kone ipak nestale?

da nije stavio neki program za skinove? za style-ove .. ma miljon stvari može biti ...
"Nisam ništa dirao, samo se pojavilo!" - čuo sam bar sto puta do sada.
Zanimljivi su ljudi. Potpuno si u pravu, boje se priznati da su nešto radili da ne bi bili krivi, no vjeruj mi puno je i onih koji pojma nemaju što su točno radili, instalirali ...
Nadam se samo da je softwerski problem da ne mora vraćati računalo i čekati milost Božiju. Zbog garancije ne smijem ga otvarati.
Dok ja popijem kavicu i gem bit će to opet ko novo - samo mi zanimljiv problem, bar ovako kako mi telefonom kaže.

Pala mi sad na pamet jedna zgoda od prije par godina.
Educiram lika kako nešto najosnovnije na praviti u excelu. On drhti za računalom ko da je u boingu.
Ja već na kraju strpljenja kažem:"Pa podigni tog miša gore" želeći da konačno dohvati traku s alatima i u idućem trenutku ga vidim s visoko podignutom desnicom (pol metra od stola) i u njoj naravno miš!
PUKO SAM - to se ne zaboravlja.

Dečki hvala vam na pomoći. Vjerovatno ću sutra popodne tamo na kavu i gem.
Javit ću ako bude štogod zanimljivo.
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 12:25   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 16
Poruka: 33
josipm17 se izdvaja iz mase

otvori upravitelja zadataka i pokreno ovaj zadatak: explorer.exe
josipm17 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 12:33   #9 (permalink)
Akademik Foruma

rekao mi je da CTRL+ALT+DEL ne reagira a drugačije ne može ničemu pristupiti.

Probat ću iz safe moda kad budem tamo.
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 14:04   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
rekao mi je da CTRL+ALT+DEL ne reagira a drugačije ne može ničemu pristupiti.

Probat ću iz safe moda kad budem tamo.
ako CAD ne reagira, onda tu ima svega .. baš me zanima kaj je napravio, makar mi se čini da nećemo nikad saznati ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ikona, nema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108