| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi nema recycle bina nigdi !!! u Tehnologija i Tehnika forumu; ...odjednom nesta tražio sam po cilom sustavu nema nigdi !!!!a unutra su mi neki dokumenti važni koje sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | ...odjednom nesta tražio sam po cilom sustavu nema nigdi !!!!a unutra su mi neki dokumenti važni koje sam ja izbrisano i sad triba vratit ! jel ko zna kako vratit ??? nemojte mi samo govorit da vratim system jer mi neradi servis za to !
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Ja nemogu virovat !!! nema ni u gpeditu to za namistit ni u registriyu !!!!! šta sad ????
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: nema recycle bina nigdi !!! A jesi li sigurno točno pratio upute za registry. Moralo bi to raditi. Probaj ponovno. Nemoraš paničariti... To je sitan problem.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: nema recycle bina nigdi !!! ma pratio sam !!! samo to mi je od brata u smeću a njemu je to za posa a ako ne nađem to .....ajme meni!!!
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: nema recycle bina nigdi !!! 1.) Evo ti video: http://www.youtube.com/watch?v=xA6J1hoYA18 2.) Probaj downlodati TweakUI 3.) Ili ovo: How to restore the Recycle bin icon that has been accidentally deleted 4.) Ili system restore.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: nema recycle bina nigdi !!! NIŠTA NE POMAŽE VIRUJ MI !!!!!a system restore mi neradi !!!isklj. je servis za to . neam vistu nego XP
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: nema recycle bina nigdi !!! start>run>regedit>OK onda nađeš ovo: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel sa desne strane desnik klikom miša stisneš di ti piše DWORD i promjeniš vrijednost u 0 (nula) > OK zatvoriš registar i to je to..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio Nowhereman : 09-05-08 u 14:45. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.