| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Nero i DivX ?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo šta mi treba, imam jedan Divx film na 2 CD-a i trebao bi to spojiti u jedan Divx ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | Nero i DivX ?? Evo šta mi treba, imam jedan Divx film na 2 CD-a i trebao bi to spojiti u jedan Divx file i nakon toga to konvertirati u DvD format. Na jednome forumu sam vidio gdje se spominje da to može napraviti i Nero Vision ali nažalost ne piše kako. Ako je to istina onda nema potrebe da instaliram druge programe ako to može i Nero. Zna li ko išta o tome |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Nero i DivX ?? Da ne otvaram novu temu,zanima me kod Divx filmova,skinutih s torrenta u nazivu datoteke ima točke,npr. 300.The.Movie,zbog čega je to? čuo sam da je to zbog ponovnog prženja (npr. titlova) na već sprženi cd/dvd s takvim filmom,pa ako je istina da li netko zna kako to ide?
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-04-07
Poruka: 25
![]() | Re: Nero i DivX ?? Citat:
__________________ Što je gore, neznanje ili apatija? Ne znam, nit me briga | |
| | |
![]() |
| Tagovi: divx, nero |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |