| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Nero problem u Tehnologija i Tehnika forumu; @xarfaxus provaj staviti Nero 7.5.9.0 lite verzija pa onda pokusaj...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nero problem Evo da i ovdi napišem..... najnoviji firmware od tvoje pržilice je: Download Nec ND-2510A firmware 3.26 Driver for Windows 95/98/9X/ME/NT/2000/2K/XP/2003 - Softpedia nekima je to riješilo probleme, ne znam hoće li i tebi..... sretno ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Nero problem Ah nikad ja necu dobiti svoje filmove i diskografiju od Brucea Springsteen-a ![]() A probaj sa nekim drugim programom za przenje ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Nero problem ako si palio u dodatnim opcijama simulaciju i ono da ti automatski odredi brzinu snimanja i te fore,to sve moraš pogasit,ako ti to ne pomaže,vrlo vjerojatno da ti je laser byebye,jer drugo šta nema biti ako je prije sve radilo bez problema pa sad odjednom neće. meni je pržilica riknula a počelo je od toga da mi je normalno čitao cd ali dvd nije,pa je onda počelo zezat prženje,prvo dvd-i nisu htjeli pa na kraju ni cd-i,tako da je vrlo lako moguće da ti je pržilica ošla k vragu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nero, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:09.

29 49.....