| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Nero problem - HITNO u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam Nero 8 Ultra Edition... Neznam zašto, ali kad idem pržit neku datoteku iz HDD onda mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Nero problem - HITNO Imam Nero 8 Ultra Edition... Neznam zašto, ali kad idem pržit neku datoteku iz HDD onda mi se zamrzne... Sve odaberem što želim, kliknem burn i onda me pita nešto za MULTIMESION I WITHOUT MULTIMESION i šta god kad stisnem mi zašteka ![]() ![]() ![]() Zašto? HVALA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: Nero problem - HITNO uvijek mi je taj Nero bio sranje od programa i uvijek mi je štekao! riješenje: prži u Windowz Media Playeru ili skini neki drugi free program za prženje npr. DeepBurner
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: Nero problem - HITNO Probaj stariju verziju Nerota, npr. 7.10, ta kod mene radi bez problema. I očisti malo registry Windowsa sa nekim od programa za održavanje Windowsa, npr. TuneUp Utilities 2008.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nero problem - HITNO Ja koristim verziju Nera 6.6.0.3. Do sada mi se je pokazala najboljom. Inače ne volim isprobavati nove verzije programa ako se nisu dokazale vrijednima povjerenja. Možda kod tvojeg slučaja bi bilo dobro isključiti windows xp ugrađeni burner... Osim ak se ne bojiš nekaj prčkati po Registry-u... http://www.technipages.com/enabledis...windows-xp.htm Probaj, pa javi. Ako ništa drugo promijeni verziju Nera ili instaliraj npr. Alcohol...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nero problem - HITNO Registri Defrag nije za čišćenje Registryja nego za defregmentiranje... Pogledaj malo bolje, budeš našel sigurno... Ja osobno koristim Registry First Aid...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.