| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Nestao imenik iz Outlook-Expresa u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi znali itko zasto mi je nestao imenik iz Outlook-Ex ,ili bolje da pitam kako da ga promjenim ,zadnji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Ljudi znali itko zasto mi je nestao imenik iz Outlook-Ex ,ili bolje da pitam kako da ga promjenim ,zadnji put kada sm ga koristio sve je bilo normalno.i kada sam ga ponovno pokrenuo jednostavno ga nema..Molim pomoć ,HVALA ![]()
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter | Re: Nestao imenik iz Outlook-Expresa Citat:
![]()
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
Sad mi ....to je novo ,neda da unesem niti jedan kontakt nego me traži da reinstaliram cijeli Outlook-expres....pa da poludiš... Ali ima jedna stvar koju sam primjetio kod sebe da sa promjenom vizualnih tema za Xp a za to koristim TUNEUP 2007 se takve stvari dešavaju .... I ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Nestao imenik iz Outlook-Expresa hmmm ... ako si relativno novi sa OE, možda da probaš neki drugi program za mail? recimo Thunderbird Thunderbird - Reclaim your inbox koji ima izvrstan back-up utility .. MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird ako ti nije o glavu da koristiš OE, ovo bi ti mogla biti zanmljiva kombinacija .... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: Nestao imenik iz Outlook-Expresa ja ga koristim samo za održavanje kompa, teme prepuštam StyleXp-u. ako ti desi svaki put kad nekaj promjeniš tamo, onda to mora biti uzrok .. malo je čudno, ali možda je vrijeme za alternativu .... kaj se tiče održavanja kompa, imaš : CCleaner.com |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: outlook express |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.