| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi nešto sam pokupio u Tehnologija i Tehnika forumu; prilikom otvaranja stranica ,na npr. croportalu,u zadnja dva dana(nakon što mi je buraz sjedio za kompom) često mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 9
![]() | nešto sam pokupio prilikom otvaranja stranica ,na npr. croportalu,u zadnja dva dana(nakon što mi je buraz sjedio za kompom) često mi se sama od sebe učitava neka stranica,nešto kao 'Adult....bla,bla', i kada je prekinem otvara mi se prozor za mogućnost downloada mislim nekog exe file-a.kako da nadjem uzrok toga i da ga se riješim?!?Hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: nešto sam pokupio Buraz,kažeš ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 9
![]() | nebitno,ali da,kažem buraz!jer sam ad aware-om,pronašao 15-ak sranja,što mi se nije dogodilo godinama!čuj radi se od 8-16,a u 8 sati mogu se napraviti svakakva "čuda""! kako da se toga riješim?!? Zadnji Uredio daidza : 29-03-07 u 10:39. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nešto sam pokupio Pa s Ad-Aware-om se to riješi! A ako ne ide, onda ti treba Spabot - Search & Destroy |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nešto sam pokupio Ma, možeš i s Firefox-om pokupiti dosta toga. Ćak i ako imaš extenzije koje blokiraju skripte i dodatke, ad-ove... Kad surfaš po takvim stranicama na kojima se to i pokupi, moraš te stranice dodati na "white" listu, ako hoćeš da ti rade... Tako da je uzalud bilo kakva skripta. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: nešto sam pokupio Pa zar ne ide sa ovim navedenim Ad-awerom i S&D ? Možda ti ovo pomogne Skini ovaj Advanced ... pa s njim probaj ... a evo majstor silence može reći svoje mišljenje o ovom programu. Ja ga koristim kao dodatni na ova dva navedena, i s njim čistim history da ne vide svi gdje sam sve išao ![]() I defragmenter njihov koristim, zadovoljan sam |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: nešto sam pokupio Citat:
meni blokira sav mogući JavaScript (koji najčešće sčuži instaliranju takvih sranja) ... treba malo navikavanja na nju - ne dozvoljava izvođenje JSa uopće, pa treba davati dozvole određenim stranicama koje ti trebaju, ali ja s tim mogu proć preko praktički bilo čega i niš ne pokupit ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nes to, pokupio, sam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.

Svi smo mi MASS SARR