Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi new problem u Tehnologija i Tehnika forumu; znaci, nakon file and folder protectroa kojeg mi je brat namjestio, sad se dogodilo ovo: znaci ja sam bil admin ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 10:16   #1 (permalink)
edd
Starter

Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
edd se izdvaja iz mase
new problem

znaci, nakon file and folder protectroa kojeg mi je brat namjestio, sad se dogodilo ovo: znaci ja sam bil admin na kompu i slucajno sam ostavil na svojem admin acountu i on je dosel i slozil si da je o on admin i promnil mi je password i del da sam ja s ogranicenim mogucnostima!!!!!! p.s. - sve to na mojem kompu u ojoj sobi!!!! kaj da radim??!?!?!?
edd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 10:36   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: new problem

Kako stvoriti i koristiti disketu za poništavanje lozinke za računalo koje nije član domene u sustavu Windows XP

mozda pomogne
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 11:09   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

edd - moja pomoć tebi će biti čisto psihološke naravi... pomiri se s bratom, ispričajte se i dogovorite se koliko će ko i kad koristiti komp. jel' i ako ti njega ponovo za****š, eto njega ponovo tražit način kako da on tebe riješi. Mogu ti sad svi živi savjetovat kako ponovo zeznit brata i to, al' to više stvarno nema smisla...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 11:55   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 165
Dacha se izdvaja iz mase

Ja probao ali ne moze, ovo je stvoreno, kao backup password-a SVOG accounta, tako da administratoru ne mozes nista!!

a tebi nema druge neg se pomiriti s bratom, a onda ti njega opet zezni, ali pazi da zeznes kako treba, da ti ne moze nista
Dacha je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 12:29   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Otvori komp i sakrij kablove od harda i dvd-roma pa ni on neće moći na njega

A razgovarajte, glupo je da se ovako prepirete oko kompa

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 12:39   #6 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: edd Pogledaj Poruke
znaci, nakon file and folder protectroa kojeg mi je brat namjestio, sad se dogodilo ovo: znaci ja sam bil admin na kompu i slucajno sam ostavil na svojem admin acountu i on je dosel i slozil si da je o on admin i promnil mi je password i del da sam ja s ogranicenim mogucnostima!!!!!! p.s. - sve to na mojem kompu u ojoj sobi!!!! kaj da radim??!?!?!?
Kad upališ komp ili restartaš, stišći gumb F8

Nakon toga će ti se pojavit neke opcije, izabereš Safe Mode

Pri ulasku u Windows izabereš ili upišeš (Administrator)

To se baš zbog ovakvih sranja gotovo uvijek ostavlja bez šifre

Kad si ušao, pita te nekaj na kaj odgovoriš YES

Sada odeš u Control Panel i izabereš Account Options, zbrišeš njegov Account, sebi makneš šifru i staviš admin prava, te si staviiš novu šfru i restartaš komp

For future reference, kad god se mičeš od kompa, bilo da ideš na wc ili nekaj drugo jednostavno napraviš ovo ->

CTRL+ALT+DELETE i izabereš lock computer, svi programi će raditi normalno (dakle svirat će i muzika ako si ju uključio), a nitko drugi nemre uć u komp ako ne upiše šifru

Nadam se da je pomoglo
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 12:44   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Kad upališ komp ili restartaš, stišći gumb F8

Nakon toga će ti se pojavit neke opcije, izabereš Safe Mode

Pri ulasku u Windows izabereš ili upišeš (Administrator)

To se baš zbog ovakvih sranja gotovo uvijek ostavlja bez šifre

Kad si ušao, pita te nekaj na kaj odgovoriš YES

Sada odeš u Control Panel i izabereš Account Options, zbrišeš njegov Account, sebi makneš šifru i staviš admin prava, te si staviiš novu šfru i restartaš komp

For future reference, kad god se mičeš od kompa, bilo da ideš na wc ili nekaj drugo jednostavno napraviš ovo ->

CTRL+ALT+DELETE i izabereš lock computer, svi programi će raditi normalno (dakle svirat će i muzika ako si ju uključio), a nitko drugi nemre uć u komp ako ne upiše šifru

Nadam se da je pomoglo
I tebi braco ide na živce
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 13:05   #8 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
I tebi braco ide na živce
Jedinac sam

Tako da nemam potrebu to raditi
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 13:06   #9 (permalink)
edd
Starter

Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
edd se izdvaja iz mase

problem rijesen, znaci naparavio sam ovo s administratorom kako je vex rekao, i sebe sam stavio kao administrtora i promjenio si password, njega sam stavio s ogranicenim mogucnostima i promjenio mu password , pa mi je uzeo miš , ali dobro ja sam si uze stari miš i problem riješen
edd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 13:08   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

mislim da ćemo se čut još s tobom...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: admin, file and folder

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111