| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi new problem u Tehnologija i Tehnika forumu; znaci, nakon file and folder protectroa kojeg mi je brat namjestio, sad se dogodilo ovo: znaci ja sam bil admin ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
![]() | new problem znaci, nakon file and folder protectroa kojeg mi je brat namjestio, sad se dogodilo ovo: znaci ja sam bil admin na kompu i slucajno sam ostavil na svojem admin acountu i on je dosel i slozil si da je o on admin i promnil mi je password i del da sam ja s ogranicenim mogucnostima!!!!!! p.s. - sve to na mojem kompu u ojoj sobi!!!! kaj da radim??!?!?!? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: new problem Kako stvoriti i koristiti disketu za poništavanje lozinke za računalo koje nije član domene u sustavu Windows XP mozda pomogne
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: new problem edd - moja pomoć tebi će biti čisto psihološke naravi... pomiri se s bratom, ispričajte se i dogovorite se koliko će ko i kad koristiti komp. jel' i ako ti njega ponovo za****š, eto njega ponovo tražit način kako da on tebe riješi. Mogu ti sad svi živi savjetovat kako ponovo zeznit brata i to, al' to više stvarno nema smisla... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 165
![]() | Re: new problem Citat: a tebi nema druge neg se pomiriti s bratom, a onda ti njega opet zezni, ali pazi da zeznes kako treba, da ti ne moze nista ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: new problem Otvori komp i sakrij kablove od harda i dvd-roma pa ni on neće moći na njega ![]() A razgovarajte, glupo je da se ovako prepirete oko kompa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: new problem Citat:
Nakon toga će ti se pojavit neke opcije, izabereš Safe Mode Pri ulasku u Windows izabereš ili upišeš (Administrator) To se baš zbog ovakvih sranja gotovo uvijek ostavlja bez šifre Kad si ušao, pita te nekaj na kaj odgovoriš YES Sada odeš u Control Panel i izabereš Account Options, zbrišeš njegov Account, sebi makneš šifru i staviš admin prava, te si staviiš novu šfru i restartaš komp For future reference, kad god se mičeš od kompa, bilo da ideš na wc ili nekaj drugo jednostavno napraviš ovo -> CTRL+ALT+DELETE i izabereš lock computer, svi programi će raditi normalno (dakle svirat će i muzika ako si ju uključio), a nitko drugi nemre uć u komp ako ne upiše šifru Nadam se da je pomoglo ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: new problem Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07
Poruka: 12
![]() | Re: new problem problem rijesen, znaci naparavio sam ovo s administratorom kako je vex rekao, i sebe sam stavio kao administrtora i promjenio si password, njega sam stavio s ogranicenim mogucnostima i promjenio mu password , pa mi je uzeo miš , ali dobro ja sam si uze stari miš i problem riješen |
| | |
![]() |
| Tagovi: admin, file and folder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

, ali dobro ja sam si uze stari miš i problem riješen