| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Nod 32 ili Bitdefender? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako u delimi sam.Imo sam NOD32 a sada BitDefender. 120 kn je BitDefender, a NOD32 je 280 kn Brine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Nod 32 ili Bitdefender? Ovako u delimi sam.Imo sam NOD32 a sada BitDefender. 120 kn je BitDefender, a NOD32 je 280 kn Brine me update BitDefenderom jer ga nema već 25.3. Nod ima 3 update-a. Molim da mi nedajete savjete da skinem neke FIX-ove itd, jerkupujem samo orginal software jer cjenim trud. Da sa htio crack skinuo bih ga! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nod 32 ili Bitdefender? ja imam BitDifender Total Security 2008 i non stop mi se radi update, bilo to signature update ili product update. ukratko govoreći, otprilike 3 update u 2-3 sata surfanja. to su postavke za automatski update. vjerujem da možeš i manualno pa napraviš update svakih tjedan ili dva...kad već hoćeš |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nod 32 ili Bitdefender? Sam si napisao da je cijena bit defendera 120,a Noda 280 kn...to je moj odgovor
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nod 32 ili Bitdefender? Ja sam imao prije nod32, zaželio sam se promjene i instalirao sam BitDefender. Dotični mi je prouzorkovao više problema nego donio koristi. Integrirao mi se je u sustav slično kao i Norton, stalno se updejtal, upozorava na ovo ono. Skener mu je spor do bola... . Ne trpi nikakve dodatne firewalle pogotovo ne ZoneAlarm. Napravio mi je totalno sranje nakon što sam instalirao ZA (ne pitajte zakaj sam išao imati 2 firewalla). U biti moral sam spašavati komp sa image DVD-om od Acronisa jer mi je BD totalno sje** OS. Nakon toga instalirao sam si Eset Smart Security. Nakon istalacija možeš jednostavno zaboraviti da imaš antivirus instaliran. Ne zauzima toliko resursa kao BD. Moju preporuku na temelju ovog znaš...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.