| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi nod32 kao firewall..?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Skinuo sam zadnji nod32....odnosno ESET smart security 3.0.645.0 verziju...koja u sebi pored toga što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Skinuo sam zadnji nod32....odnosno ESET smart security 3.0.645.0 verziju...koja u sebi pored toga što je antivirus i spyware...ima i antispam i firewall. Do sada sam koristio ZoneAlarm, ali kao firewall samo za internet vezu (usporava poprilično)....da li 'ko ima iskustva....da li mogu deinstalirati zone i oslonite se na nod32 firewall...??? hvala
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nod32 kao firewall..?? Mislim da je proizvod poprilicno nov i od nikog nisam cuo neke konkretne vijesti,na onoj stranici download.hr su ga ocijenili losijim od zone alarma,ali je tek dosao...ako te bas zanima probaj se osloniti pa sto bude,stetu ti sigurno nece napraviti a zone alarm ces lako vratiti.S obzirom da je nod 32 jedan od najboljih antivirusnih vjerojatno je i njegov firewall kvalitetan
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nešto ne štima....Zone Alarm sam totalno isključio i aktivirao samo nod32 security (tri u jednom).....dogodilo se to da nije nikome dozvoljavao na net...ni browserima, ni softwareu uopće....iako nisam stavio nikakve zabrane...dva puta sam ponovo instalirao.....s nodom ne radi, bez noda normalno...i na kraju sam instalirao čisti nod32 antivirus i aktivirao ponovno zone alarm u paru kao firewall i sada sve šljaka
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: nod32 kao firewall..?? Citat:
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | i neku crackanu verziju i onda poslije njihovu free trail verziju.....isti problem...zašto je to tako....???
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: nod32 kao firewall..?? sve te free verzije su banana a ove crackane ovisi sa koje stranice ih skineš. sigurno si skinuo neki program sta ima anti-virus, anti-spy, i firewall u kompletu..hehe...3 u 1 free verzije=virus neki sto posto... ako imaš ad-aware skenaj komp i vidjet češ koliko Trojančeka imaš.. javi se na PM kad si on line, nesto cemo riješiti
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma nemam nikakvog trojanca nitiičega...sve skenirano, a ne vidim i zašto bi imao, ako sam skinuo trial verziju nod32 s esetovih stranica
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.