Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

Novi messenger

Raspravljate o temi Novi messenger u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovi u microsoftu su malo bahati Evo na starom PC-u kojim se koristi moj brat (koji se svakodnevno koristi Messengerom ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Angry Novi messenger

Ovi u microsoftu su malo bahati
    Evo na starom PC-u kojim se koristi moj brat (koji se svakodnevno koristi Messengerom kod logiranja traži da skinem najnoviju verziju windows live messengera, ali problem je u tome sta na win xp sp1 ne mogu instalirat bolju verziju od, cini mi se 8.1. Znači da bi moga koristit messenger moraš imat i novi PC ili šta oni zamišljaju u svojoj glavi

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: Novi messenger

aa kakav je to problem instalirat sp3?

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    59 times

Citat Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
    Ovi u microsoftu su malo bahati
    Evo na starom PC-u kojim se koristi moj brat (koji se svakodnevno koristi Messengerom kod logiranja traži da skinem najnoviju verziju windows live messengera, ali problem je u tome sta na win xp sp1 ne mogu instalirat bolju verziju od, cini mi se 8.1. Znači da bi moga koristit messenger moraš imat i novi PC ili šta oni zamišljaju u svojoj glavi
    ne moraš imat novi komp moraš imat novije windoze

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

ma nemora nista... i mene zivcira to kaj svako malo neki kurac ne radi s tim msnom zato kaj se oni eto sjete da bi svi TREBALI prec na novo, a necu novo, ocu staro...zasto bi se mi morali prilagodivat njima, jebote, da bi imo skroz novi msn mora coek kupit novu kantu nove windoze i kakve jos majmunarije izvodit...

nije stvar ni u tome da onda prede na drugi progi, lezi msn oke, al s tim izmjenama mi se popeli na vrh glave...ak ja ocu imat na kompu msn 8.1 ili 8.5 ili 9 onda ocu imat te verzije, nikakve nove pizdarije, i jos si prisiljen ak neznas fore i fazone za rijesit problem, prec na novo, cak ni ono stiskanje NO na pitanje dal zelim prec na novu verziju nema ucinka...ocito stavljeno tu eto, za idiote...

kadice,
    odi tam di je messenger u program filesima (u folderu windows live, pa pod messenger), desni klik na msn-ov .exe file kojim se pokrece msn, tam pod compatibillity mode stavi na windows 2000, spici ok, i pokreni taj exe od tam, posto bi trebalo radit kak spada jer meni na win 7 tak radi, otvorit ce ti prozor da on kao instalira na novo windows live, pusti ga nek to napravi, i kad pokrene msn nakon toga morao bi se moc sign-inat bez problema...meni radi stvar...doduse xpi i win 7 su daleko jedan od drugog al probaj...

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    59 times

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    ma nemora nista... i mene zivcira to kaj svako malo neki kurac ne radi s tim msnom zato kaj se oni eto sjete da bi svi TREBALI prec na novo, a necu novo, ocu staro...zasto bi se mi morali prilagodivat njima, jebote, da bi imo skroz novi msn mora coek kupit novu kantu nove windoze i kakve jos majmunarije izvodit...

nije stvar ni u tome da onda prede na drugi progi, lezi msn oke, al s tim izmjenama mi se popeli na vrh glave...ak ja ocu imat na kompu msn 8.1 ili 8.5 ili 9 onda ocu imat te verzije, nikakve nove pizdarije, i jos si prisiljen ak neznas fore i fazone za rijesit problem, prec na novo, cak ni ono stiskanje NO na pitanje dal zelim prec na novu verziju nema ucinka...ocito stavljeno tu eto, za idiote...

kadice,
    odi tam di je messenger u program filesima (u folderu windows live, pa pod messenger), desni klik na msn-ov .exe file kojim se pokrece msn, tam pod compatibillity mode stavi na windows 2000, spici ok, i pokreni taj exe od tam, posto bi trebalo radit kak spada jer meni na win 7 tak radi, otvorit ce ti prozor da on kao instalira na novo windows live, pusti ga nek to napravi, i kad pokrene msn nakon toga morao bi se moc sign-inat bez problema...meni radi stvar...doduse xpi i win 7 su daleko jedan od drugog al probaj...
    viva la revolucion...VIVA!

Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

samo bi nadodal... resistance is futile...hahaha

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    aa kakav je to problem instalirat sp3?
    ima sam na njemu do nedavno sp2 i ništa nije radilo kako triba, stalno sam ga mora restartirat (od 1. dana kad sam stavia sp2), a taj isti sp2 na laptopu radi bez greške.

Citat Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
    ne moraš imat novi komp moraš imat novije windoze
    hehe, dobro da moze pokrenit i XP, a kamoli nešto novije...

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke

kadice,
    dobro si reka i meni je više pun kufer tog microsofta i njihovih fix ideja.
    evo ja sam sad napravia tocno kako si ti reka...ne znan kako bi ti zahvalia
    Rep+ k'o kuća

Regularni forumas Avatar od korisnika -marty-
    Datum registracije
    11-09-09
    Starost
    24
    Poruka
    319
    Liked
    0 times

ja imam najnovije windowse i iako mi svaki put kad se logiram dolazi poruka o novoj verziji msn-a samo stisnem x i sve ok, radi mi normalno.al puno ljudi mi kaže da ne mogu na msn dok ne skinu najnoviju verziju.e sad mene zanima, pošto mi je bio bolji xp-proffesional, da li će me s njime isto tako zezati taj msn ili? jel ima to uopće veze s windowsima
    freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

jebli mater svo-ju

Datum registracije
    11-11-07