| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ostadoh bez zvuka u Tehnologija i Tehnika forumu; Instalirala novi model BS PRO a i ostadoh bez zvuka a neznam kako se vratit na staru verziju nisam toliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 626
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostadoh bez zvuka Pa obrisi ovu verziju koju si instalirala. Stisni gumb start, idi na all programs i na popisu nadji BS PRO,tamo bi trebala biti opcija unistall. Ili stisni start,control panel,kartica add or remove i na popisu opet nadjes BS PRO i sa desne strane ti pise unistall ili remove .
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: ostadoh bez zvuka VLC media player - Overview probaj instalirat ovaj player, taj radi u svim mogućim uvjetima .. stvarno je teško naći nešto što neće radit s njim ... moram sad van, pa ako neće radit s VLCom, budemo probali i druge stvari .. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Re: ostadoh bez zvuka Probala deinstalirati ali međutim ništa se nije desilo kad stisnem na određenu pjesmu i dalje se pojavi znak od BS playera pa mi nije jasno kas uđem u start i control panel više ga tamo nema a kad oću mjuzu i dalje taj VLC mi instaliran od prije kad sam instalirala jabuku(apple juice) i radio je šta sam zeznula![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostadoh, zvuka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:20.