| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ostadoh bez zvuka u Tehnologija i Tehnika forumu; Probala u control panelu i ostalo sve je namješteno o.k. ali zvuka nema,to zeza od juče kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Re: ostadoh bez zvuka Probala u control panelu i ostalo sve je namješteno o.k. ali zvuka nema,to zeza od juče kad sam iunstalirala tu novu verziju ali kako se sada i stara obrisala. i nije mi jasno ako nema ni u VLC playeru zvuka a postavke su o.k. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostadoh bez zvuka A da probas System restore,vracanje sistema na stanje kako je bilo prije npr,dan,dva tri, sama odaberes datum na koji se zelis vratiti. Gumb start,All programs,accessorises,system tools,system restore. Nece ti se nista pokvariti samo ces se vratit na postavke sistema koje su bile npr jucer ili prije par dana.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: ostadoh bez zvuka Omahen a naravno i svi ostali uspjela riješiti problem sistem restore je pomogao,ali zvuk radi na VLC playeru a BS PRO i dalje nema zvuka kad oću pjesmu preslušati javlja BS PRO Player error unhandied exception at eip: oo5 BOB 20 |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostadoh bez zvuka Nemoj pjesme slušat u BS playeru. Nabvi za video GOM media player (besplatan i pušta sve, ali ljepši od VLCa), a za muziku Winamp...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: ostadoh bez zvuka Ma zlatni ste bila na cromp 3 tamo pitala neke savjete pa me popljuvali pa koda su svi genijalci,svaka vam čast zlatni ste. Imam Winamp,winzip,VLC player,sada BS PRO izbrisan, a imam za video Democracy player,Inter aktual ,te windows media,kažeš da je taj dobar i besplatan thanks |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostadoh, zvuka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.