| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ozbiljan PROBLEM u Tehnologija i Tehnika forumu; pa ja neznam dali da se smijem ili plačem, crackao sam 1 program, i nisam odmah skužio ali svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wit | Ozbiljan PROBLEM pa ja neznam dali da se smijem ili plačem, crackao sam 1 program, i nisam odmah skužio ali svi shortcuti mi ne otvore program, nego wordpad dokument sa hijeroglifima, stisnio sam restart i kod dizanja windowsa mi je podigao hrpu wordpad dokumenata, a ne programa iz traya koji se inače podižu sa windowsima, tipa kaže mi za icq5 da nemože radit u dos modu ??? i skoro sve ikone iz quick launcha osim carnet dialupa ??? a u start meniu rade ??? htio sam napravit system restore na dan prije, ali mi otvori wordpad poludit ću ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozbiljan PROBLEM Odi u Safe mode i pokreni neki antivirus...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozbiljan PROBLEM
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozbiljan PROBLEM Uzmi neki stand-alone AV poput Stingera, da ukloniš one najopasnije prijetnje. A gdje ti neće .exe pokrenuti, u Safe Mofu ili u normalnom Winu??
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozbiljan PROBLEM Probaj nešto od googlovih rezultata, možda se radi o specifičnom trojanu, kojeg se možeš riješiti ručno: LINK
| | |
![]() |
| Tagovi: problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.