| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ozbiljan PROBLEM u Tehnologija i Tehnika forumu; " start by fixing the file association for exes Windows XP File Assocation Fixes "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Ozbiljan PROBLEM ja ovo majke mi neznam kako da riješim, odnio sam komp kod frenda i on je zbunjen max.na kvadrat, uspio se logirat kao admin na kompu i tam nešto napravit ali ništa konkretno, kad se logira nazad normalno opet sve u qrcu, sve se otvara jebenim wordpadom, i između hrpe simbola piše da se program ne može runat u dos modu . ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozbiljan PROBLEM prvi put cujem za nesto ovako!! jesi skenirao taj crack sa antivirusom prije pokretanja??! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,050
![]() | Re: Ozbiljan PROBLEM Neobičan problem, svakako. Prvo probaj otić na ove online skenere, možda lociraju i obrišu uzrok: ewido - anti-spyware and anti-malware solutions Trend Micro HouseCall - Free Online Virus and Spyware Scan McAfee – Computer Anti-Virus Software and Internet Security For Your PC Ovaj zadnji samo locira beštije, ne briše ih. Ako ti što konkretno nađe, a ne uspije obrisat, malo proguglaj pa vidi da li postoji kakav tool za taj specifični malware. Ako ne, i ako skeniranja nisu pomogla, probaj još dvije stvari: 1) Repair iz Windowsa; ubaci CD sa Windowsima, pa odi na Start->Run i upiši: sfc /scannow (pazi na razmak između sfc i /). Lupi OK i pričekaj dok proces popravka ne završi, pa restartaj komp. Ako ni ovo ne pomogne, onda jedino još da probaš Repair kompletnih Windowsa: Ubaci CD od Windowsa, uđi odmah po pokretanju kompa u BIOS, namjesti da se sistem učitava sa CD-a, pa izađi iz BIOS-a i pričekaj dok se ne starta instalacijska skripta Windowsa. Prvo će ti ponudit Repair (ali iz Recovery console, a taj nama ne pomaže) i instalaciju Windowsa. Odaberi Instalaciju Windowsa! Ne brini, uskoro će ti instalacijska skripta naći da imaš već Windowse, pa će te staviti pred još jedan izbor: da popraviš Windowse ili instaliraš nove. Sad ćeš odabrati Repair. Pričekaj dok se popravak ne obavi (možda ćeš morat ubaciti i serijski broj Windowsa u toku procedure, pripremi ga da ga imaš na papiru), pa kad se komp restarta, uđi opet u BIOS i vrati da se sistem pokreće sa harda, izađi iz BIOSa i vidi je li se išta popravilo. Ako ne, spasi podatke koji ti trebaju (zaprži ih na DVD-RW), pa lupi novu instalaciju Windowsa...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ozbiljan PROBLEM mislim da ovo nećeš jednostavno riješiti, imao sam prje par mjeseci slićan slučaj u na servisu, posljedica je vjerojatno nekog virusa odnosno antivirusnog programa koji nije dobro odstranio virus pa su ostale zbrke u sistemskim postvakama... ovo se mora ručno obavljati tako da disk stavljaš u drugo zdravo računalo i pomoću njega mijenjaš postavke sistema.. nije za neiskusne i ako nemaš resursa za sve to obaviti...dakle nekom u dobar servis ili ponvo instaliraj sistem
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Ozbiljan PROBLEM Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
Bitdefender i dobar je ali je ovo u cracku fulo ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
thnx nway to all, udjeljene repe. ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Ozbiljan PROBLEM e a najbolja fora, umirali smo od smijeha, stisnem start-allprog.-assesories-wordpad i on otvori wordpad sa hrpom napisanih pizdarija i kaže da nemože taj program pokrenit u dos modu , vrištali smo od smjeha.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.