| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Prženje dual layer dvd-a?!?! u Tehnologija i Tehnika forumu; Oke, imam dvd koncert od 8,nešto sitno gb...Imam i DL pržilicu, nemam DL dvd-e, idem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Prženje dual layer dvd-a?!?! Oke, imam dvd koncert od 8,nešto sitno gb...Imam i DL pržilicu, nemam DL dvd-e, idem kupit uskoro... Dakle, cijena medija je oko 25 kn/komadu što i nije neka bagatela... Jel netko zna nešto jeftinije?!? Pitanje glasi (nemojte se smijat )... Kako se to sranje prži? Jel postoji neka ogromna razlika u odnosu na prženje običnog devedea? Prije nego krenem u operaciju i zajebem par dvd-a. Hvala, i ne smijte se, ne idem ja na fakultet za kopjutere ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Prženje dual layer dvd-a?!?! Zapravo mislim da je potpuno isto, samo u neri odabereš da pržiš dual-layer
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 988
![]() | Re: Prženje dual layer dvd-a?!?! Tako je, ne moraš čak ni odabrati, Nero 7 automatski prepozna Dual-Layer DVD u uređaju. Novije pržilice (kao Pioneer DVR-112) mogu ih pržiti na najvećoj brzini (8X) tako da se disk sprži za cirka 15-16 minuta. Preporučam ti TDK, pokazali su se kao najbolji.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dual, dvda, layer, przenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

)... Kako se to sranje prži? Jel postoji neka ogromna razlika u odnosu na prženje običnog devedea? Prije nego krenem u operaciju i zajebem par dvd-a. Hvala, i ne smijte se, ne idem ja na fakultet za kopjutere