| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Parallel u USB konvertor u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako imam volan Logitech Formula Force GP sa paralelnim priključkom, a nemam paralel na matičnoj ploči. Tražio sam po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Parallel u USB konvertor Ovako imam volan Logitech Formula Force GP sa paralelnim priključkom, a nemam paralel na matičnoj ploči. Tražio sam po netu te paralell to usb konvertore al nisam siguran koji točno trebam. Dal ima tko za pomoć da je več to kupovao ili da zna kakvi treba biti? (Volan je paralel port koji ide u onaj žuti paralel na matičnoj - manji paralel) Hvala, ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Parallel u USB konvertor Kupio ja zvučnu (hvala neptune) sad me muči da na CDu miljun drivera i neznam koje je za gameport .. jel ima tko da je bliski s tim gameportom na zvučnoj?
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Parallel u USB konvertor Stavi u device manageru da automatski pregleda novi hardware. Action-Scan for hardware changes. Onda nadji zvucnu i stavi da automatski instalira driver. (naravno cd s driverima mora biti u kompu).
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| |
![]() |
| Tagovi: force gp, logitech, parallel, port, usb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| dundo |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!