| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Password u *.PAE datoteci u Tehnologija i Tehnika forumu; @ imam jedan problem @ stavil ja sve moje accounte koji su za mail, forume i tako u Notepad i ljepo stavio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Password u *.PAE datoteci @ imam jedan problem @ stavil ja sve moje accounte koji su za mail, forume i tako u Notepad i ljepo stavio u Zip (Power Archiver) pod šifru ENCRYPTED i sad se ne sjećam lozinke i ode sve u .. @ jel zna mozda tko kak se ta šifra probi i kak da se izvuku van datoteke iz tog zipa? @ molim vas za pomoć .. HITNO JE I VAžNO! ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Password u *.PAE datoteci Advanced ZIP Password Recovery - DOWNLOAD Ovisi o tome kakav ti je password ako ima više od 5 znakova oprosti se od toga.... Traje cijelu vječnost i za 5 znakova a kamo li više... ako ima oko 10 znakova probijanje se ne mjeri u satima ni danima već u godinama...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Password u *.PAE datoteci @ mislim da je bilo 4 @ e gogy svaka ti dala )@ HVALA PUNO ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Password u *.PAE datoteci Nema na čemu i drugi put.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Password u *.PAE datoteci Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Password u *.PAE datoteci @ da .. ali gle @ nastavak nije New PowerArchiver ZIP File.zip nego New PowerArchiver ZIP File.PAE a u tom programu dok stavim .pae tog zipa ne radi @ ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Password u *.PAE datoteci Na žalost još nisam čuo za program koji probija password na .pae formatu. Da probaš promijenit extenziju u .zip?
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Password u *.PAE datoteci @ jesam al ne radi ni onda ![]() @ dobro hvala na trudu gogy @ ako tko zna nek sam javi tu kak se probije za .pae .. hvala!
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-02-06 Godina: 26
Poruka: 162
![]() | Re: Password u *.PAE datoteci evo uploadao sam ti dva programa! probaj s jednim od njih! http://rapidshare.de/files/20663218/Desktop.zip.html |
| | |
![]() |
| Tagovi: pae, password |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Merry Christmas To All | walker | Recycle Bin | 2 | 21-12-05 19:42 |
| Web Templates, Scripts & Tools za Webmajstore | sascha2012 | Recycle Bin | 11 | 16-11-05 14:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 

)