| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Photoshop 7.0 problem u Tehnologija i Tehnika forumu; imam photoshop 7.0 i sve je radilo super, kad ga jučer upalim, on sve očita one autore jedno 10-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07 Godina: 22
Poruka: 134
![]() | imam photoshop 7.0 i sve je radilo super, kad ga jučer upalim, on sve očita one autore jedno 10-15 sec. i onda se zgasi, tj.samo se zatvori prozor, pojavi se u taskbaru na sekundu i zatvori se.probam deinstalirat i ponovno instaliram i ista stvar koji mu je k... ? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: Photoshop 7.0 problem Hm hm... sta bi ga moglo gasit?? Jesi ista instalirao neposredno prije nego se to pocelo dogadati? Vjerojatno neki bad file dok se loada,makar nebi trbao biti jer je nova instalacija,,ili je nekompatibilan sa windowsima? Kolko rama imas?
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Photoshop 7.0 problem update od photoshopa, ne windowsa ... ne znam kak si nabavio PS, ali ak nije legalan, onda se ovako zna ponašati kad mu crack/serial više ne radi .... prije ponovne instalacije moraš kompletno počistit registry od svih unosa koji se odnose na PS (kao i "Docs&Settings") |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Photoshop 7.0 problem Citat:
i može neki linka di mogu skinut 9-. ku ?-može na PM | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Photoshop 7.0 problem ljudi, molim Vas pomagajte, treba mi photoshop, di da ga skinem+ serial number ![]() zabranjeno traženje ilegalnih sadržaja, pročitaj pravila -silence Zadnji Uredio silence : 04-06-07 u 23:30. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 209
![]() ![]() | Re: Photoshop 7.0 problem E ne mozes vjerovat kako te dobro razumijem ![]() Tako se i meni dogadalo i stvarno se ne sijecam sto sam napravio pa mi je proradilo Sorry... Idi na mininova i skini photoshop cs3 ( strvarno se vidi velika reazlika i svi se tutovi i pluginovi rade za cs3 sada ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: photoshop, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.