| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi photoshop pitanje - hitno!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako...otvorim u photoshopu praznu kartu europe(crno bijela) i trebam oznaciti 7 patuljastih drzavica sa recimo narancastom tockom ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 19
Poruka: 12
![]() | photoshop pitanje - hitno!!! Ovako...otvorim u photoshopu praznu kartu europe(crno bijela) i trebam oznaciti 7 patuljastih drzavica sa recimo narancastom tockom ili kvadraticem..ali to mi nikako ne uspijeva... bilo koju boju da odaberem, na crtezu se vidi siva( ili njezine nijanse)... kako da uspijem napravit to u boji? molim vas,treba mi za sutra u skolu...stvarno mi je hitno...hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Zašto otvaraš fotošopom... Lakše ti je to u paintu napravit...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Namjesti si foreground boju u narančastu (na slici ovo zaokruženo ti je foreground i background boja, gornji kvadratić je za foreground, a ne ono sve zaokruženo) ili koju već želiš, i onda možeš recimo sa brushem napravit te kružiće (samo namjesti veličinu brusha koliko želiš), tako da čim klikneš ti se pojavi kružić. Kad odabereš brush će ti se gore pojavit opcije za taj alat pa možeš tamo namjestit veličinu brusha. Možeš to i pomoću oblika baš, ali ovako ti je jednostavnije. ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje - hitno!!! neznam kako ti ne radi.....
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Ja znam u čemu je problem. Kako to stručnjaci nisu otkrili... ![]() Slika ti je crno-bijela (ili grayscale), 'odi u meniju u Image, pa u Mode, pa promijeni u RGB... Kod snimanja, ako želiš snimiti kao gif (da bude manja) prije toga prebaci, na istom mjestu, u 'indexed color'.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje - hitno!!! E da to ti je to. Samo kako će sad prebacit grayscale sliku u rgb? Neće baš ići ![]() edit : al zašto u paintu onda jebe?
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

Kako to stručnjaci nisu otkrili...