| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi photoshop pitanje - hitno!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Zato što će i u Paintu svaku boju kojom pokuša crtati prebaciti u nijansu sive. Ive- pa uopće nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Zato što će i u Paintu svaku boju kojom pokuša crtati prebaciti u nijansu sive. ![]() Ive- pa uopće nije problem prebaciti iz grayscale u RGB: slika će biti ista, samo ne će biti ograničen paletom (grayscale ima paletu od 256 nijansi sive) i moći će dodati boju koju hoće.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: photoshop pitanje - hitno!!! otvori je u Microsoft photo editoru i odi na save as.. pisat ce ti xxx.gif izbriši xxx.gif i upiši xxx1.jpg doci ce ti: this format does not support transparency.Discard transparenci? stisni YES i to je to.. otvori xxx1 u paintu i možeš raditi to šta si htjeo
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Citat:
Znači Image --> Mode --> Rgb i radilo bu mu.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08
Poruka: 23
![]() | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Pa zato sta je slika grayscale. Boja je 2- bitna ili samo crna ili bijela i nijanse. Nek promjeni u RGB ko sto je Wolf rekao, i to bi onda trebalo radit i u Paintu, i u Photoshopu, i u Paint.Netu il sta ti ja znam vec gdje. Problem ti nije u Photoshopu, nego u slici.
__________________ Why don't presidents fight the war? Why do they always send the poor? System of a Down - B.Y.O.B. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: photoshop pitanje - hitno!!! Slusaj prijatljo ovako, oznaci tu sliku koja ti je u grayscaleu i onda ides edit i copy i onda ides new i postavis si rgb s neznam kolko boja oces i onda pasteas sliku u to i namjestis ju u sredinu i peglaj s bojom s kojom hoces! mora raditi, provjereno! ![]()
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje - hitno!!! dajte pogledajte malo kad je čovjek to pitao ![]() i problem je riješen već odavno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

Kako to stručnjaci nisu otkrili...