| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi PIRATSKI XP u Tehnologija i Tehnika forumu; IMAM PIRATSKU VERZIJU XP SP2(A TKO NEMA). PRONAŠAO ME JE GENIUS ADVENTAG I KAŽE MI DA IMAM ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-03-07 Godina: 42
Poruka: 3
![]() | IMAM PIRATSKU VERZIJU XP SP2(A TKO NEMA). PRONAŠAO ME JE GENIUS ADVENTAG I KAŽE MI DA IMAM ILEGALAN SOFTVER (KAO DA JA TO NEZNAM) sKINUO SAM CRAK Windows Genuine Advantage and Notifications crack by Vidziu - 3.III.2006 mORAM PRIJE INSTALACIJE CRACA OBRISATI WGA TRAY.EXE KOJI SE NALAZI U SISTEM 32. STALNO MI GOVORI ACES IS DENID. kAKO DA GA OBRIŠEM??????????????????? pOMAGAJTE ISKLJUČI CAPS LOCK ! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 23-03-07 u 08:49. |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: PIRATSKI XP Citat:
ako misliš davat savjete, budi precizan .. i daj kvalitetan savjet ... ako to ne napraviš u sljedećem postu ... ide opomena .. ne volim nabijanje postova i slično ... Zadnji Uredio silence : 06-04-07 u 02:15. | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: PIRATSKI XP ko god ima problema s WGA upozorenjem na XP...pa google sve zna...probaje upisat "wga remove" i eto prgršt linkova i savjeta ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| |
![]() |
| Tagovi: genuine, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

Z A N I M L J I V O