Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Pitanje u vezi flat - a u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako , ja sam prošli mjesec 27.06. podnio zahtjev za promjenu paketa na flat i tamo mi je pisalo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-07, 01:10   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Pitanje u vezi flat - a

Ovako , ja sam prošli mjesec 27.06. podnio zahtjev za promjenu paketa na flat i tamo mi je pisalo da je ta promjena vrijedi od 1.7. međutim na korisničkim stranicama i dalje piše onaj stari paket

I nazovem ja onu njihovu službu od t-coma i provjeri mi tip tamo pomoću mojeg korisničkog imena i kaže da mi je flat aktiviran od 1.7. ali da još to ne piše na korisničkim stranicama jer da to uvedu u roku par dana

I eto sad prošlo 2-3 dana i ništa, još uvijek sve po starom

A ja već napravio 7-8 gb, pa mi nije baš svejedno da nebi na kraju mjeseca ispalo da nije bio flat

I frend mi ima isti takav slučaj

Ma sam mislio vas pitat ako imate iskustva s tim i može li se vjerovati tim t komovcima

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 06:51   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Pitanje u vezi flat - a

ne znam .... mislim da ako se kod njih u sustavu pokazuje, da ne bi trebalo bit problema, ali nemoj me držat za riječ ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 09:28   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 39
joško23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku joško23

i ja sam isto tako kao i ti pri kraju 6.mjeseca podnio zahtjev za promjenu paketa sa ovog najmanjeg od 1 gb da mi promjene u Flat i stigao mi je e-mail da je paket promjenjen ali na korisničkim stranicama mi je još uvijek onaj isti stari paket.Nazvao sam t-com i rekli su mi da je sve u redu da sam 100%uspio promjeniti paket na Flat i da mi je od 1.7.aktivan Flat.Ja im vjerujem izgleda da treba malo vrimena da oni sve te zahtjeve za promjenom paketa obrade i još mi je pisalo u e-mailu da ću dobiti pismenu obavijest o promjeni paketa.Ja mislim da im se može vjerovat ali ako se desi neki zajeb da se nije paket prominio uvijek imam ovaj e-mail koji su mi poslali kao dokaz da mi je paket promjenjen.
joško23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 10:25   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Poruka: 1,122
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

možda ti je i najbolje da se strpiš i pričekaš njihov pismeni odgovor(obavjest), tako da imaš nekakav dokaz ak bi slučajno kod njih došlo do nekakve "greške"
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:24   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 281
shem se izdvaja iz mase

ma oni uvik grješe nazovi ih i pitaj..........
shem je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 15:20   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

nema van razloga za zabrinutost. u 2. misecu san uzea isto tako pa mi je promjena dosla tek nakon 15ak dana. ako van je mail stiga onda je sve ok. sad san uzea flat, jos mi se nije prominilo, a napravija san priko 60gb... bilo bi mrtvih kad bi mora placat po gigabajt

p.s. pismena obavijest na adresu van nece doc 90%
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 16:22   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 27
Poruka: 51
damba80 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fred Pogledaj Poruke
nema van razloga za zabrinutost. u 2. misecu san uzea isto tako pa mi je promjena dosla tek nakon 15ak dana. ako van je mail stiga onda je sve ok. sad san uzea flat, jos mi se nije prominilo, a napravija san priko 60gb... bilo bi mrtvih kad bi mora placat po gigabajt

p.s. pismena obavijest na adresu van nece doc 90%
Evo da dokazem da imas pravo ja sam mijenjo paket vec 4 puta ovisi kak sam s parama pa tako uzimam pakete. Od ta cetri puta samo jednom sam dobio pismenu obavijest, a za ovo na korisnickim stranicama nemate nikakvih problema to oni kasne malo, a u biti kao sto i Joško kaze ako ste dobili obavijest mail-om onda vam je to 100%
damba80 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:00   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 39
joško23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku joško23

da ja sam bio zvao dva puta i prvi put mi se javio neki tip ali vidio sam da mu se ne da odgovarati na moja pitanja nekako na svako moje pitanje mi je nekako bez veze odgovarao i onda sam nakon par dana opet nazvao jer bojao sam se da mi ne stigne veliki račun i javila mi se neka ženska e ta je ženska stvarno bila fer na svako mi je pitanje odgovorila i kad sam je pitao je može ona tamo na njihovim kompovima provjerit rekla mi je da malo pričekam i nakon minute mi kaže da je sve u redu da nema straha da mi je paket promjenjen 100% da mogu be problema skidat što hoću i da će se to u korisničkim stranicama promjeniti kad oni obrade sve prijave pristigle za promjenom paketa.
joško23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 23:13   #9 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,778
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

ja toj gamadi više ne vjerujem dok ne dobijem crno na bijelo, prije godinu dana su mi rekli da imam flat a kad ono NEMAM, a ja napravio 950kn interneta
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 23:28   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Šta ozbiljno? O majku im njihovu, da nebi oni to i meni napravili , morat ću ja još bolje malo to provjerit koji smradovi za nevjerovat

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: flat, pitanje, vezi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113