| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pitanje u vezi flat - a u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako , ja sam prošli mjesec 27.06. podnio zahtjev za promjenu paketa na flat i tamo mi je pisalo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Pitanje u vezi flat - a Ovako , ja sam prošli mjesec 27.06. podnio zahtjev za promjenu paketa na flat i tamo mi je pisalo da je ta promjena vrijedi od 1.7. međutim na korisničkim stranicama i dalje piše onaj stari paket I nazovem ja onu njihovu službu od t-coma i provjeri mi tip tamo pomoću mojeg korisničkog imena i kaže da mi je flat aktiviran od 1.7. ali da još to ne piše na korisničkim stranicama jer da to uvedu u roku par dana I eto sad prošlo 2-3 dana i ništa, još uvijek sve po starom A ja već napravio 7-8 gb, pa mi nije baš svejedno da nebi na kraju mjeseca ispalo da nije bio flat I frend mi ima isti takav slučaj Ma sam mislio vas pitat ako imate iskustva s tim i može li se vjerovati tim t komovcima
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: Pitanje u vezi flat - a i ja sam isto tako kao i ti pri kraju 6.mjeseca podnio zahtjev za promjenu paketa sa ovog najmanjeg od 1 gb da mi promjene u Flat i stigao mi je e-mail da je paket promjenjen ali na korisničkim stranicama mi je još uvijek onaj isti stari paket.Nazvao sam t-com i rekli su mi da je sve u redu da sam 100%uspio promjeniti paket na Flat i da mi je od 1.7.aktivan Flat.Ja im vjerujem izgleda da treba malo vrimena da oni sve te zahtjeve za promjenom paketa obrade i još mi je pisalo u e-mailu da ću dobiti pismenu obavijest o promjeni paketa.Ja mislim da im se može vjerovat ali ako se desi neki zajeb da se nije paket prominio uvijek imam ovaj e-mail koji su mi poslali kao dokaz da mi je paket promjenjen. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Pitanje u vezi flat - a nema van razloga za zabrinutost. u 2. misecu san uzea isto tako pa mi je promjena dosla tek nakon 15ak dana. ako van je mail stiga onda je sve ok. sad san uzea flat, jos mi se nije prominilo, a napravija san priko 60gb... bilo bi mrtvih kad bi mora placat po gigabajt ![]() p.s. pismena obavijest na adresu van nece doc 90% ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Lokacija: Baranja Godina: 27
Poruka: 51
![]() | Re: Pitanje u vezi flat - a Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: Pitanje u vezi flat - a da ja sam bio zvao dva puta i prvi put mi se javio neki tip ali vidio sam da mu se ne da odgovarati na moja pitanja nekako na svako moje pitanje mi je nekako bez veze odgovarao i onda sam nakon par dana opet nazvao jer bojao sam se da mi ne stigne veliki račun i javila mi se neka ženska e ta je ženska stvarno bila fer na svako mi je pitanje odgovorila i kad sam je pitao je može ona tamo na njihovim kompovima provjerit rekla mi je da malo pričekam i nakon minute mi kaže da je sve u redu da nema straha da mi je paket promjenjen 100% da mogu be problema skidat što hoću i da će se to u korisničkim stranicama promjeniti kad oni obrade sve prijave pristigle za promjenom paketa. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pitanje u vezi flat - a ja toj gamadi više ne vjerujem dok ne dobijem crno na bijelo, prije godinu dana su mi rekli da imam flat a kad ono NEMAM, a ja napravio 950kn interneta ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje u vezi flat - a Šta ozbiljno? O majku im njihovu, da nebi oni to i meni napravili , morat ću ja još bolje malo to provjerit koji smradovi za nevjerovat
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: flat, pitanje, vezi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:44.