| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pitanje u vezi flat - a u Tehnologija i Tehnika forumu; ja nisam mjenjao paket nego sam trebao dobit flat jer sam uzeo dsl na nekoj akciji... pa su me sjebali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pitanje u vezi flat - a ja nisam mjenjao paket nego sam trebao dobit flat jer sam uzeo dsl na nekoj akciji... pa su me sjebali kao što sam već napisao
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Pitanje u vezi flat - a kao sto ja uvijek kazem, nisu te sjebali nego nisi citao ugovor i tocka...morao si nesto potpisati i taj dokument koji si potpisao, sadrzi sve odgovore...pa zato ljudi, citajte prije nego sto potpisete
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter | Re: Pitanje u vezi flat - a Evo upravo sam maloprije provjerio na korisničkim stranicama i vidim da mi se promjenilo piše da sam na FLAT znaći trebalo im je 13 dana da to stave ali nema veze glavno da je sve ok izgleda da im se može vjerovat.Ive ri jesi li ti provjerio na Korisničkim stranicama jesu li tebi promjenili? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Pitanje u vezi flat - a trebalo bi ti pisati umjesto 5giga il gigu kaj si već imao nešto tipa "promotivna flat akcija do određenog datuma.. tak je bar meni.. i nemojte vrijeđati t-com, krivo ih optužujete, mislim ja sam isto da se uvedu neke bolje stvari ali na kaj bu te prešli ak prekinete ugovor sa t-scumom |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje u vezi flat - a Citat:
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes | |
| | |
![]() |
| Tagovi: flat, pitanje, vezi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.