| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pitanje za znalce programa "Where Is it" u Tehnologija i Tehnika forumu; kad prebacujem podatke sa dvd-a u katalog u programu where is it ne prebaci mi albume sa hrvatskim znakovima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 113
![]() | pitanje za znalce programa "Where Is it" kad prebacujem podatke sa dvd-a u katalog u programu where is it ne prebaci mi albume sa hrvatskim znakovima ali samo ć,č,i veliko ž,sa slovom š je ok,kako riješiti ovaj problem? pokazuje da prebaci sve datoteke ali kad listam nema tih sa hrvatskim znakovima,uopće ih ne prepozna i ne sprema ih.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pitanje za znalce programa "Where Is it" Ja isto nisam imo problema... ![]() Koje verzije where is it-a vi koristite??
__________________ Buffalo theory - my theory Zadnji Uredio BoBo : 03-08-06 u 13:18. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pitanje za znalce programa "Where Is it" Ne znam ne koristim taj program ali probajte negdje u opcijama potražit "encoding"
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: pitanje za znalce programa "Where Is it" nisam mogao naći taj encoding nigdje,koristim verziju 3.68,sad sam malo pogledao,sa slovom ž je isto ok,znači samo č i ć,možda se može skinut neka podrška za to na njihovoj stranici ? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pitanje za znalce programa "Where Is it" ivanusic, daj crack salji na pm... ja imam 3.51
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: pitanje za znalce programa "Where Is it" ivanusic,može i meni crack,skinuo sam verziju 3.73,to je samo demo,ako imaš crack pošalji mi,pa da probam kako radi,thx! inače,već imam složen katalog u ovoj verziji 3.68,oću to moć prebacit na novu verziju? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: pitanje za znalce programa "Where Is it" Citat:
@ BoBo, izbriši si neke Privatne poruke, nemreš ih primat više BTW: "Račun"
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 04-08-06 u 22:40. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: itquot, pitanje, programa, quotwhere, znalce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:19.