| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pjesma na blog u Tehnologija i Tehnika forumu; Htio bi samo pitati, ako netko zna da mi objasni kako staviti pjesmu na blog?? Unaprijed Hvala!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Pjesma na blog Htio bi samo pitati, ako netko zna da mi objasni kako staviti pjesmu na blog?? Unaprijed Hvala!!
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-08
Poruka: 11
![]() | Re: Pjesma na blog Možda ti ovo pomogne: Tutorijal 'Postavljanje glazbe na blog' | Blogeri.hr |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Pjesma na blog jubi to ti je najjednostavniji
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pjesma na blog Prehvala, evo dobar početak na forumu, samo nastavi tako!! rep+ ![]()
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: blog, pjesma, pozadina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.