| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi PM register session failed!!!pomoc u Tehnologija i Tehnika forumu; Vec dulje vrijeme svaki put kad startam kompjuter i kad se on upali i sloze se ikonice dobim poruku PM ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 27
![]() | PM register session failed!!!pomoc Vec dulje vrijeme svaki put kad startam kompjuter i kad se on upali i sloze se ikonice dobim poruku PM register session failed please restart your computer or reinstall program. (i to svaki put, a onda ja restartam i opet ista poruka, tj vrti se u krug). E sad, reinstalirala bih ja program, ali ne znam na sto se odnosi to PM!! I trazila sam u find i bez rezultata. Ne znam jel moram ic na servis zbog toga il mogu sama to rijesiti. Puno hvala na svim savjetima unaprijed!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: PM register session failed!!!pomoc PM ti je power manager koji kompjuter imaš reci mi pa če mo riješiti? driver jedan ti fali ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: PM register session failed!!!pomoc ne vjerujem..bit ce neki xox-s hehe pitaj boga
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: PM register session failed!!!pomoc ja ču riknuti.. ![]() još sam se jučer htjeo kladiti tu sa nekim da imaš FS Amilo laptop ![]() evo ovo skini i instaliraj i to če biti to, I hope......pa javi p.s. očekujem ![]() ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: PM register session failed!!!pomoc Nowhereman ja cu isto riknut, jer vec mi je jednom jedan serviser rekao da Amilo nis ne valja, a ja sam inace jako zadovoljna s njim! Makar bi me zanimalo zasto tolko negativne spike oko Fujitsua. Mene je privukao zbog njemačko japanske kombinacije. Nego rekao si da nesto skinem, al ne pise kaj. Imam samo mali iksic na tom mjestu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: PM register session failed!!!pomoc Puno hvala Nowhereman al kak sam ja tudum za kompjutere sve sam ja to lijepo instalirala i restartirala vise puta al poruka mi se i dalje pojavljuje. Nema veze, ici cu na servis, nije bed. Hvala jos jednom na zanimanju za ovaj problem! Kaj se mene tice moderator moze zatvoriti ovu temu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.