| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Početnik u programiranju... u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, dobar sam na kompu, dosta toga znam, ali sad bi htjeo početi s programiranjem, o kojem pojma nemam .Molio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Ovako, dobar sam na kompu, dosta toga znam, ali sad bi htjeo početi s programiranjem, o kojem pojma nemam .Molio bi one iskusnije savjet: u kojem programu da počnem, ako netko ima kakv tutorial...bio bi zahvalan. Hvala...
__________________ živio Rocky!... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Početnik u programiranju... gle .. a kaj bi uopće programirao? za web? aplikacije? nešto treće? ima miljon stvari koje se mogu radit, kao i hrpetinu tutoriala i ostalih materijala .. ali ti moraš sam odlučit kaj uopće hoćeš i kaj te zanima, jer ovako niš ne buš napravio ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Početnik u programiranju... Siguran si da web već znaš?! Znam programera, samo za web, stručnjak je kakvog valjda amerika nema, a opet veli da svakim danom sve manje zna... A nema tehnologije koju ne zna, html mu je pjesmica, java, php 5, ajax... Ne možeš reči da znaš za web programirati jer je to nešto što se svakim danom uči nešto novo. C++... Korisno! Ali vidi ovo: Borland DELPHI® 4 |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Početnik u programiranju... Citat:
Ali svi vele da je to najbolja knjiga za C++. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Početnik u programiranju... Ako se ne misliš bavit nekim ozbiljnijim programiranjem nego samo radit ovake neke home aplikacije za sebe preporučam Visual Basic.NET...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: delphi, pocetnik, programiranje, visual studio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:50.

.Molio bi one iskusnije savjet: u kojem programu da počnem, ako netko ima kakv tutorial...bio bi zahvalan.