| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi PocketDivxEncoder kvaliteta slike loša ? u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako bih mogao gledati film sa titlom na kućnome Dvd playeru morao sam nekako trajno zalijepiti titl u film. Kolega ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06 Godina: 32
Poruka: 23
![]() | PocketDivxEncoder kvaliteta slike loša ? Kako bih mogao gledati film sa titlom na kućnome Dvd playeru morao sam nekako trajno zalijepiti titl u film. Kolega mi je rekao da baš zato ima jedan program koji se zove " PocketDivxEncoder" . Instalirao sam ga i zapoćeo encodiranje. Kad je bilo gotovo pogledao sam film i vidim kvaliteta slike očajno. Zna li ko u čemu je problem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 163
![]() | Re: PocketDivxEncoder kvaliteta slike loša ? pa... mozda ti je prebacio u divx format jer se zove Divx encoder, a na divx -u je lošija kvaliteta inače, još kad se convertovanje ne uradi kako treba dobije se to šta si ti dobio, probaj sa nekim drugim programom... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 163
![]() | Re: PocketDivxEncoder kvaliteta slike loša ? Za konvertovanje nije loš Amadis-ov Video Converter, iako ih ima još, a to što se tiče titla nisam baš siguram kako bi to mogao da uradiš, možda neko zna...??? |
| | |
![]() |
| Tagovi: kvaliteta, los a, pocketdivxencoder, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:31.