| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Podešavanje Vinaamp-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li netko zna zašto mi se Vinamp sporo diže,bilo da se radi o slušanju pjesama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Starter | Citat:
pokušao i isto se dešava ,pitanje sam postavio da vidim da li je to normalno ili postoji ipak nenakav ssistem za ubrzanje.. ![]()
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" Zadnji Uredio daidza : 14-05-07 u 13:12. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Podešavanje Vinaamp-a ovo nije baš ono kaj si tražio .. ali probaj ovaj media player, pa javi ... VLC media player - Overview također, moguće je da si nešto s codecima zeznuo pri deinstalaciji wmp-a (makar mi ne zvuči tako), pa ti preporučam instalaciju ovoga : Download the K-Lite Codec Pack javi ak je bar malo pomoglo ... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter | Re: Podešavanje Vinaamp-a Citat:
![]()
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Podešavanje Vinaamp-a ok ... ovako, meni se čini da je problem čisto u percepciji da je tebi WinAmp sporiji od WMP9 ... sve radi, jedino kaj se sporije pokrene ... što i nije čudno, pošto je WMP (kao i većina ostalog) barem djelomično integriran u Windowse. Ne vidim zakaj ne bi mogao imati i više od jednog media playera (ja imam BSplayer, VLC, Media Player Classic .. i možda još neke), ako staviš recimo VLC, možeš i dalje koristit WinAmp, isto tako, mogo si ostavit WMP zajedno sa WinAmp-om na kompu ... Moj savjet ti je da isprobaš nekoliko alternativa, pa vidiš koja najbolje odgovara tvojim potrebama ... osobno mi je BSplayer (u nekoj od starijih verzija, bez adware-a) daleko najbolji ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: Podešavanje Vinaamp-a Upravu si ti pada kažeš da je Wmp integriran u Windovse...samo sam mislio da postoji ajmo to nazvati trik da se on ubrza... A zašto nebi imao više playera..? ma samo zato da ne trpam nešto u komp. pa da soji ...!!! A treće ja dosta vremena provedem na poslu pa ovako upadnem kao padobranac na forum kada imam vremena...malo me i vrjeme pregazilo...Pozdrav. ![]()
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Podešavanje Vinaamp-a Citat:
ko i sa svim programima, neki se pokrenu brže, neki sporije ... osobno ne koristim WinAmp za niš drugo osim muzike (tak sam se naučio) .. inače sa K-Lite dođe i Media Player Classic, pa ga možda i imaš instaliranog ![]() e sad .. malo cjepidlačenja ... Flash player, Google video Player, Quicktime, Real player .... nažalost ne postoji univerzalni media player, tak da sigurno imaš još neki osim winampa ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizanje winampa, podesavanje winampa, sporo dizanje, winamp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.