Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Podešavanje Vinaamp-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li netko zna zašto mi se Vinamp sporo diže,bilo da se radi o slušanju pjesama ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 12:23   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-04-07
Godina: 39
Poruka: 41
Vladek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vladek
Podešavanje Vinaamp-a

Da li netko zna zašto mi se Vinamp sporo diže,bilo da se radi o slušanju pjesama ili nekom video uratku ....ima li tome lijeka..?
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 12:32   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,642
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Podešavanje Vinaamp-a

reinstall
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 12:33   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

kaj znači sporo? jel imaš problema sa istim datotekama i sa nekim drugim media playerom?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 13:05   #4 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
kaj znači sporo? jel imaš problema sa istim datotekama i sa nekim drugim media playerom?
Deinstalirao sam Wmp9 i ubacio Winamp 5.3 i kad god pokrenem nešto bilo slušanje ili gledanje trebam čekati da se pokrene blizu minute,,,!

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
reinstall
pokušao i isto se dešava ,pitanje sam postavio da vidim da li je to normalno ili postoji ipak nenakav ssistem za ubrzanje..

Zadnji Uredio daidza : 14-05-07 u 13:12.
Vladek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 13:14   #5 (permalink)
Banned

silence

ovo nije baš ono kaj si tražio .. ali probaj ovaj media player, pa javi ...

VLC media player - Overview

također, moguće je da si nešto s codecima zeznuo pri deinstalaciji wmp-a (makar mi ne zvuči tako), pa ti preporučam instalaciju ovoga :

Download the K-Lite Codec Pack

javi ak je bar malo pomoglo ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 13:38   #6 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ovo nije baš ono kaj si tražio .. ali probaj ovaj media player, pa javi ...

VLC media player - Overview

također, moguće je da si nešto s codecima zeznuo pri deinstalaciji wmp-a (makar mi ne zvuči tako), pa ti preporučam instalaciju ovoga :

Download the K-Lite Codec Pack

javi ak je bar malo pomoglo ...
Prijatelu K-Lite imam ali jednostavno ne ide a htio bih zadržati Winamp ako postoji lijek za njega ;jednostavno ne otvara onako brzo kao Wmp-r treba mu dosta vremena ....Hvala
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 14:14   #7 (permalink)
Banned

silence

ok ... ovako, meni se čini da je problem čisto u percepciji da je tebi WinAmp sporiji od WMP9 ... sve radi, jedino kaj se sporije pokrene ... što i nije čudno, pošto je WMP (kao i većina ostalog) barem djelomično integriran u Windowse.

Ne vidim zakaj ne bi mogao imati i više od jednog media playera (ja imam BSplayer, VLC, Media Player Classic .. i možda još neke), ako staviš recimo VLC, možeš i dalje koristit WinAmp, isto tako, mogo si ostavit WMP zajedno sa WinAmp-om na kompu ...

Moj savjet ti je da isprobaš nekoliko alternativa, pa vidiš koja najbolje odgovara tvojim potrebama ... osobno mi je BSplayer (u nekoj od starijih verzija, bez adware-a) daleko najbolji ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 14:29   #8 (permalink)
Starter

Upravu si ti pada kažeš da je Wmp integriran u Windovse...samo sam mislio da postoji ajmo to nazvati trik da se on ubrza...
A zašto nebi imao više playera..? ma samo zato da ne trpam nešto u komp. pa da soji ...!!!
A treće ja dosta vremena provedem na poslu pa ovako upadnem kao padobranac na forum kada imam vremena...malo me i vrjeme pregazilo...Pozdrav.
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 14:56   #9 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Vladek Pogledaj Poruke
Upravu si ti pada kažeš da je Wmp integriran u Windovse...samo sam mislio da postoji ajmo to nazvati trik da se on ubrza...
A zašto nebi imao više playera..? ma samo zato da ne trpam nešto u komp. pa da soji ...!!!
A treće ja dosta vremena provedem na poslu pa ovako upadnem kao padobranac na forum kada imam vremena...malo me i vrjeme pregazilo...Pozdrav.
ma sve 5 ... ovo uvijek ->

ko i sa svim programima, neki se pokrenu brže, neki sporije ... osobno ne koristim WinAmp za niš drugo osim muzike (tak sam se naučio) ..

inače sa K-Lite dođe i Media Player Classic, pa ga možda i imaš instaliranog

e sad .. malo cjepidlačenja ... Flash player, Google video Player, Quicktime, Real player .... nažalost ne postoji univerzalni media player, tak da sigurno imaš još neki osim winampa
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dizanje winampa, podesavanje winampa, sporo dizanje, winamp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108