| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi POMOC u Tehnologija i Tehnika forumu; trebam hitnu pomoc frendu se nekaj sa kompom dogodilo... kadse load-aju windowsi sve se zacrni i nist se ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07 Lokacija: Varaždin
Poruka: 226
![]() | trebam hitnu pomoc frendu se nekaj sa kompom dogodilo... kadse load-aju windowsi sve se zacrni i nist se ne događa ima ghost i ima jedan na cd-u e tu trebam pomoc, ja to nikad nisam sam radil, samo gledal druge, tak da bas nisam 100% siguran kak se to radi, a nebi htel frendu nekaj sje*** ako netko moze objasniti korak po korak, kolko sam skuzil ima norton ghost-a. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: POMOC Ako je napravio image preko Ghosta, onda ima bootabilni CD (ili DVD, ili više DVD-ova, ovisi šta je sve stavio u image), i sve šta treba učiniti je pokrenuti komp preko tog diska. Ali pravo pitanje je, da li je on uopće napravio image, i ako je, je li to kompletan image Windowsa, Program files i Documents and settings foldera, jer ako nije, morat će sve programe iznova instalirat...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07 Lokacija: Varaždin
Poruka: 226
![]() | sad sam se vratil od njega, ima dobar image, sve je ok, kad sam stavio boot na cd pise da nemoze naci "system disc" sve je rastureno, jedino u safe mode radi. pa ako imas mozda kakvih ideja.... aaa krivi podforum ![]() Zadnji Uredio _Aris_ : 02-12-07 u 21:10. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.