Bilo i meni nedavno tako al mi je drugi dan opet radia, neznan koji je vrag bia, ne kužin se u to baš![]()
Raspravljate o temi pomoč u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam problem sa raćunalom.Jućer ujutro kad sam htio upaliti raćunalo stisno sam da se pali ali nije bilo signala na ...
Bilo i meni nedavno tako al mi je drugi dan opet radia, neznan koji je vrag bia, ne kužin se u to baš![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Si provjerio sve konektore (monitor i na samom kompu)?
Prijatelj je imao isti problem - konkretno, kod njega je bio problem u prašini unutar kučišta (jedno lagano sauganje je riješilo problem)
bio sam nabrzaka konektore ispuho al neznam zasto onda na tastaturi ne svijetle lampice kad se pali
e sad problem je kaj imam garanciju a ma ona naljepnica da se nesmije otvarat kucite pa neznam ako ga otvorim i oćistim iznutra da nebi bilo problema sa garancijom
Ako je komp pod garancijom, bolje ne otvarat ništa... Malo slobodnog vremena i u servisAli definitivno isključi prije toga sve mogučnosti eventualnog lošeg kontakta i sl.
DOX123 problem ti je u monitoru ako cujes da se normalno pali i sve a da na monitoru pise no signal moze bit (a sigurno je da ti je pregorio jedan mali adapteru monitoru koji mozes zamjenit)takav sam ja isti problem imo i sa mojim monitorom samsungom 17" gdje sam ga dao reklamirat i nakon 2 tjedna je radilo sve za 10.
ljudi imam problem sa gta4 steka na najjacem i na najslabijem jos jace a konfiguracija mi je :intel core 2 quad q8200 2.34Ghz x4 , graficka.nvidia geforce gts 250 512 mb gddr3 i 4 gb rama ak o neko zna neka mi molim vas pomogne napominjem igrica je orginal i probavo sam je uninstalirat i ponovno instalirat i opet steka
prestani vise na svakoj temi pitati...odgovorio sam ti ovdje jos neki dan