Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

pomoč

Raspravljate o temi pomoč u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam problem sa raćunalom.Jućer ujutro kad sam htio upaliti raćunalo stisno sam da se pali ali nije bilo signala na ...

Starter
    Datum registracije
    17-04-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

pomoč

Imam problem sa raćunalom.Jućer ujutro kad sam htio upaliti raćunalo stisno sam da se pali ali nije bilo signala na monitoru ni tastaturi,raćunalo se ćulo ko svaki put kada se pali i par puta sam stisno za reseriranje i paljenje i odjednom mi je upalio i radio normalno sve do navečer.Danas ujutro kad sam ga htio upalit isti problem probavo sam 20 puta i resetirat i ugasit-upalit raćunalo ali nepokazuje na monitporu i tipkovnici (na monitoru pise no signal)ako znate u cemu je problem plizzz pomoc

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ivan24
    Datum registracije
    06-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    3,443
    Liked
    206 times

Re: pomoč

Bilo i meni nedavno tako al mi je drugi dan opet radia, neznan koji je vrag bia, ne kužin se u to baš
    i'm not totally useless.
    i can be used as a bad example.

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Si provjerio sve konektore (monitor i na samom kompu)?
    Prijatelj je imao isti problem - konkretno, kod njega je bio problem u prašini unutar kučišta (jedno lagano sauganje je riješilo problem)

Starter
    Datum registracije
    17-04-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

bio sam nabrzaka konektore ispuho al neznam zasto onda na tastaturi ne svijetle lampice kad se pali

Starter
    Datum registracije
    17-04-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

e sad problem je kaj imam garanciju a ma ona naljepnica da se nesmije otvarat kucite pa neznam ako ga otvorim i oćistim iznutra da nebi bilo problema sa garancijom

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Ako je komp pod garancijom, bolje ne otvarat ništa... Malo slobodnog vremena i u servis Ali definitivno isključi prije toga sve mogučnosti eventualnog lošeg kontakta i sl.

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

DOX123 problem ti je u monitoru ako cujes da se normalno pali i sve a da na monitoru pise no signal moze bit (a sigurno je da ti je pregorio jedan mali adapteru monitoru koji mozes zamjenit)takav sam ja isti problem imo i sa mojim monitorom samsungom 17" gdje sam ga dao reklamirat i nakon 2 tjedna je radilo sve za 10.

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

ljudi imam problem sa gta4 steka na najjacem i na najslabijem jos jace a konfiguracija mi je :intel core 2 quad q8200 2.34Ghz x4 , graficka.nvidia geforce gts 250 512 mb gddr3 i 4 gb rama ak o neko zna neka mi molim vas pomogne napominjem igrica je orginal i probavo sam je uninstalirat i ponovno instalirat i opet steka

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Quad~Forever Pogledaj Poruke
    ljudi imam problem sa gta4 steka na najjacem i na najslabijem jos jace a konfiguracija mi je :intel core 2 quad q8200 2.34Ghz x4 , graficka.nvidia geforce gts 250 512 mb gddr3 i 4 gb rama ak o neko zna neka mi molim vas pomogne napominjem igrica je orginal i probavo sam je uninstalirat i ponovno instalirat i opet steka
    prestani vise na svakoj temi pitati...odgovorio sam ti ovdje jos neki dan

Lajkaj nas na Facebooku