| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pomoć, hitno!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; oću otvorit neku stranicu, ful sporo mi ju otvara i kad zgasim ie pojavi mi se obavijest: ''the instruction at ''... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Pomoć, hitno!!! oću otvorit neku stranicu, ful sporo mi ju otvara i kad zgasim ie pojavi mi se obavijest: ''the instruction at ''0x66001ccc'' referenced memory at ''0x6600accc''. the memory could not be ''read''. click on ok to terminate the program'' o čemu se radi????
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,024
![]() | Re: Pomoć, hitno!!! Koju stranicu otvaraš, jesi probao s kojim drugim programom (Firefox, Opera), od kad problem postoji, da li i drugi programi štekaju, koja je konfiguracija, koji antivirus, antispyware...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć, hitno!!! otvaram playtoy, sa firefoxom mi otvara, konfiguracija je takva da bi pokrenula lavinu, a ne samo web stranicu i taj mi problem do sada se nije javljao. koristim zonealarm pro security suite, danas sam ga instalirao i od onda su poceli problemi... mozda je povezano, pokusao sam neke stvari mijenjati u zonealarmu, ali isto ne otvara...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć, hitno!!! ja bih reko po mom iskustvu da imaš problema s memorijom, verijeme je za malu periodični servis računala ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć, hitno!!! Citat:
mislim, komp ima 1gb rama, ne vjerujem da je problem u kolicini...
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć, hitno!!! Ne mislim na količinu memorije! Ja godinama već servisiram računala i većina problema na PC-u dolazi od neispravne ili nestabilne memorije..otvori kućište (ako možeš i smiješ naravno, jamstvo?) i pogledaj količinu prašine ona je največi neprijatelj komponenti tvog računala. Najednostavnija provjera je da dok imaš otvoreno kučište, aktiviraj neki screen saver i dok se on vrti probaj pomicati memorijske module u slotovima ili garfičku karticu. Ako ti zablokira računalo, dobiješ "blue screen" ili se resetira imaš problem sl okiidiranim i zaprašenim slotovima i modulima. Osim toga možeš napraviti test memorije nekim programom, recimo Memtest86.com - Memory Diagnostic. Ako je to sve u redu može biti problem i s hard diskom.. Tek nakon toga dolazi na red eventualni problem s sistemom ili instaliranim programima. Ako nisi siguran potraži pomoć kod nekog porofesionalnog servisa.. možeš i koda nas. Nadam se da sam pomogao :-)
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Pomoć, hitno!!! Citat:
pošto je Playtoy Java aplikacija, a pošto je ovo sigurnosni software, postoji vrlo velika mogućnost da postoji neka nekompatibilnost ... da neka zaštite ima problema s nekim dijelom onoga što se učitava ... pošto se problem počeo javljat NAKON točno određene radnja i kolko ti kažeš SAMO ne jednom mjestu, kombinacija to dvoje ne funkcionira ... nosit računalo u servis di je sat 150 ili 200 kuna da ti kaže da je recimo Zone Alarm imo neku opciju isključenu je zadnja opcija .... meni su se javljali takvi blue screenovi tolko puta nakon kaj sam prčko po kompu, da sam trebo promjenit memoriju milion puta prema gore navedenom, ali i dalje imam istu koju sam kupio prije tri godine i koja veselo radi bez problema .... to ti je moj savjet ... ako se dešava u samo određenim uvjetima .. onda probaj promjenit uvijete .. pa vidi .. i javi rezultat .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitno, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.