Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Pomoć, hitno!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; oću otvorit neku stranicu, ful sporo mi ju otvara i kad zgasim ie pojavi mi se obavijest: ''the instruction at ''...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-04-07, 15:55   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 790
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
Pomoć, hitno!!!

oću otvorit neku stranicu, ful sporo mi ju otvara i kad zgasim ie pojavi mi se obavijest:
''the instruction at ''0x66001ccc'' referenced memory at ''0x6600accc''. the memory could not be ''read''.
click on ok to terminate the program''
o čemu se radi????
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 16:11   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,024
negatron je zabranio reputaciju
Re: Pomoć, hitno!!!

Koju stranicu otvaraš, jesi probao s kojim drugim programom (Firefox, Opera), od kad problem postoji, da li i drugi programi štekaju, koja je konfiguracija, koji antivirus, antispyware...
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 17:05   #3 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

otvaram playtoy, sa firefoxom mi otvara, konfiguracija je takva da bi pokrenula lavinu, a ne samo web stranicu i taj mi problem do sada se nije javljao.
koristim zonealarm pro security suite, danas sam ga instalirao i od onda su poceli problemi...
mozda je povezano, pokusao sam neke stvari mijenjati u zonealarmu, ali isto ne otvara...
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 22:12   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

ja bih reko po mom iskustvu da imaš problema s memorijom, verijeme je za malu periodični servis računala
mojservis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 22:57   #5 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Citat:
Pravi autor: mojservis Pogledaj Poruke
ja bih reko po mom iskustvu da imaš problema s memorijom, verijeme je za malu periodični servis računala
kak mislis, neko softversko usminkavanje ili nosenje na neki popravak.
mislim, komp ima 1gb rama, ne vjerujem da je problem u kolicini...
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 23:31   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

Ne mislim na količinu memorije!
Ja godinama već servisiram računala i većina problema na PC-u dolazi od neispravne ili nestabilne memorije..otvori kućište (ako možeš i smiješ naravno, jamstvo?) i pogledaj količinu prašine ona je največi neprijatelj komponenti tvog računala.

Najednostavnija provjera je da dok imaš otvoreno kučište, aktiviraj neki screen saver i dok se on vrti probaj pomicati memorijske module u slotovima ili garfičku karticu. Ako ti zablokira računalo, dobiješ "blue screen" ili se resetira imaš problem sl okiidiranim i zaprašenim slotovima i modulima.

Osim toga možeš napraviti test memorije nekim programom, recimo Memtest86.com - Memory Diagnostic.

Ako je to sve u redu može biti problem i s hard diskom..

Tek nakon toga dolazi na red eventualni problem s sistemom ili instaliranim programima.

Ako nisi siguran potraži pomoć kod nekog porofesionalnog servisa.. možeš i koda nas.

Nadam se da sam pomogao :-)
mojservis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 12:55   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
otvaram playtoy, sa firefoxom mi otvara, konfiguracija je takva da bi pokrenula lavinu, a ne samo web stranicu i taj mi problem do sada se nije javljao.
koristim zonealarm pro security suite, danas sam ga instalirao i od onda su poceli problemi...
mozda je povezano, pokusao sam neke stvari mijenjati u zonealarmu, ali isto ne otvara...
ako možeš točno odrediti kad je počelo - instalacijom Zonealarma - onda to makni, zavrti računalo neko vrijeme i vidi jel radi ....

pošto je Playtoy Java aplikacija, a pošto je ovo sigurnosni software, postoji vrlo velika mogućnost da postoji neka nekompatibilnost ... da neka zaštite ima problema s nekim dijelom onoga što se učitava ...

pošto se problem počeo javljat NAKON točno određene radnja i kolko ti kažeš SAMO ne jednom mjestu, kombinacija to dvoje ne funkcionira ... nosit računalo u servis di je sat 150 ili 200 kuna da ti kaže da je recimo Zone Alarm imo neku opciju isključenu je zadnja opcija ....

meni su se javljali takvi blue screenovi tolko puta nakon kaj sam prčko po kompu, da sam trebo promjenit memoriju milion puta prema gore navedenom, ali i dalje imam istu koju sam kupio prije tri godine i koja veselo radi bez problema ....

to ti je moj savjet ... ako se dešava u samo određenim uvjetima .. onda probaj promjenit uvijete .. pa vidi .. i javi rezultat ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitno, pomoc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113