| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pomoć kod instalacije ReactOS -a u Tehnologija i Tehnika forumu; skinio sam reactOS s neta pa mi treba pomoć kako da ga instaliram na komp .stavia sam instalaciju na cd ..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | skinio sam reactOS s neta pa mi treba pomoć kako da ga instaliram na komp .stavia sam instalaciju na cd ..samo neznam dalje ..s windowsa se nemože instalirati .PA ako je ko instalirao taj OS na svom kompu i zna kako neka mi pomogne ...unaprid HVALA !!! ![]()
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć kod instalacije ReactOS -a nemogu virovat da niko nezna ![]()
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć kod instalacije ReactOS -a
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć kod instalacije ReactOS -a Polako. Moraš pričekati da nekoliko ljudi vidi tvoj post. A i danas je praznik, ljudi valjda malo uživaju. Ne? Napravi ISO file, koji si downlodao i sprži ga na cd/dvd. Ubaci ga u cd ili dvd pogon. Restartiraj kompjutor (samo vudri restart gumb na kutiji). Otiđi u BIOS sa F2 ili Del kako kod kojega računala. U listi bootanja stavi si da se prvo boota sa cd/dvd, pa sa floppy a onda sa tvrdog diska. http://www.windows-help-central.com/...password14.jpg Slijedi upute kod instalacije novog OS. P.s. jesi li ti dobro proučio cjeli proces instalacije? Jednom kad kreneš nema povratka...!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć kod instalacije ReactOS -a kako napravit taj ISO file ?
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć kod instalacije ReactOS -a Evo ti link... Ali samo da znaš sa takvim pristupom nebudeš to nikad instaliral. Odnosno, nebudem ti odgovaral na svaku glupost: Prouči Me!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć kod instalacije ReactOS -a Želim samo reći da bi bilo pošteno baš kao što Ineluki kaže da prije nego postavite pitanje proučite dokumentaciju i upute dostupne na webu, a kad zapnete dođete se problemom, nego da po vašim pitanjima stvaramo tutoriale kojih je i tako pun internet.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: instalacija reactosa, reactos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.