| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pomoć molim u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdrav draga nacijo e ovako: zanima me da li postoji neki program koji bi provjeravao kvalitetu snimljenog dvd-a, koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-05-07 Godina: 18
Poruka: 6
![]() | pomoć molim pozdrav draga nacijo e ovako: zanima me da li postoji neki program koji bi provjeravao kvalitetu snimljenog dvd-a, koji bi mogao vidjeti na kojoj je brzini dvd sniman, da li ima nekih grešaka i tome slično; al ovo mi je najbitnije da se vidi na kojoj je brzini sniman hvala pozz |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-05-07 Godina: 18
Poruka: 6
![]() | Re: pomoć molim Citat:
jer dvd možeš danas snimati na 16X, ako ne i više, no u normalnim uvjetima dok snimaš već pri 8X to je snimanje veće od okretaja hard diska (skoro) a pri većim brzinama od 8x ti zapravo brže snimaš nego što možeš očitavati i to ti je shitnadalje, snimio sam jedan te isti film pri brzini od 2X i 4X, ovaj od 4X je na dvd playeru štekao dok sam ga gledao, a i riknuo je svojednobno, a ovaj na 2X i dan danas radi.... pozz | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: pomoć molim Citat:
da naravno, poznato je da bi kvaliteta odnosno trajanje medija trebala biti bolja što je snimanje sporije ... ali ni to nije sasvim točno jer su noviji mediji optimizirani za veće brzine snimanja pa im "sporije" (8X i manje) prženje čak može i štetiti ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

e ovako: zanima me da li postoji neki program koji bi provjeravao kvalitetu snimljenog dvd-a, koji bi mogao vidjeti na kojoj je brzini dvd sniman, da li ima nekih grešaka i tome slično; al ovo mi je najbitnije da se vidi na kojoj je brzini sniman

jer dvd možeš danas snimati na 16X, ako ne i više, no u normalnim uvjetima dok snimaš već pri 8X to je snimanje veće od okretaja hard diska (skoro) a pri većim brzinama od 8x ti zapravo brže snimaš nego što možeš očitavati i to ti je shit