| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Pomoc molim u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim cjenjenu raju ako moze da mi pomogne .. naime radi se o sljedecem Imam mob. telefon N 95 (preko kojeg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 19
![]() | Pomoc molim Molim cjenjenu raju ako moze da mi pomogne .. naime radi se o sljedecem Imam mob. telefon N 95 (preko kojeg mogu da koristim internet sve funkcionicse normalno po tom pitanju) medjutim problem je sljedeci. Zelim da koristeci mob. gledam kamere koje sam instalirao kuci. Otvorim stranicu logujem se na istu otvori se prozor ali nemam slike. Napomena: Instaliran softver je DIGI NET (Kadicom co.ltd) na racunaru kod kuce, sa bilo kojeg racunara na zemaljskoj tacki mogu da pratim kamere ali sa mobitela ne mogu. Imali ko kakvo rjesenje... odnosno znam da moram instalirati neki softver na mobitel u smislu active x control ili nesto slicno, ali gdje da skinem za N95 isti.Hvala!!! PS. Nisam instalirao kamere po kuci da pratim i spijuniram vec fakat mi trebaju...hahahaha ![]()
__________________ Blago onome ko nista ne ocekuje, taj se nikada nece razocarati!!!!! http://www.croportal.net/forum/image...642dbb72ef.gif |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomoc |
« vista problemi...
|
max tv »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.