| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) u Tehnologija i Tehnika forumu; molim za pomoć...koristim operu i mozillu za preglednike...zakaj...zato kaj preko opere mogu sve slike gledati ali ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) molim za pomoć...koristim operu i mozillu za preglednike...zakaj...zato kaj preko opere mogu sve slike gledati ali ne mogu downloadati ništa (ni slike ni filmove),a preko mozille mi ne otvara sve slike ali mogu napraviti download svega...zanima me da li treba nekaj na operi podesiti da proradi download jer kako je skinuta sa neta tako je i instalirana i nije po njoj niš dirano,a ne da mi niš skinuti sa neta...možda treba nekaj u postavkama podesiti kaj ja ne znam ali nisam niš dirao...thx ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) Ovako, idi na Tools -> Preferences -> advanced -> downloads i tamo vidi da li imaš extenziju fajla kakvog želiš downloadat
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) Ako ih ne vidiš makni kvačicu sa Hide file typse opened with opera Ako ih ni onda ne vidiš Probaj klik na Add pa pod MIME type upisat image/pjpeg i pod extensions upisat jpeg,jpe,jpg i kliknit na OK
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 23-08-06 u 23:06. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) ne znam zakaj,ali kad maknem kvačicu sa onog Hide files i ponovo pokrenem te opcije(kad uđem da promijenim postavke i vidim da li je pokazao sakrivene vrste fajlova),ta kvačica je uvijek tamo... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pomoć oko podešavanja preglednika (opera ili mozilla) Ta kvačica će uvijek ostat tamo... samo isključiš kvačicu i onda pogledaš onaj spisak... bez da ponovo ulaziš u opcije... Ako ne, odi na www.opera.com na forum i pitaj...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozilla, oko, opera, podes avanja, pomoc, preglednika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.